Polo med tryk

Skab synlighed til din virksomhed med vores polo med tryk. Y-design har et bredt sortiment af polo shirts i mange forskellige farver og tekstiler, så du nemt kan finde en polo der passer din virksomhed og dine behov.

Du kan nemt sammensætte din polo med tryk, så både farver, tekstil og logo passer sammen. De kendte polo trøjer kan bruges i mange sammenhæng – hvad end det er i den faste arbejdsdag, til messer eller til kundemøder, kan en polo med tryk bidrage som en ensartet reklamesøjle, som kan skabe værdi i din virksomhed.

Polo med tryk

Få reklame til din virksomhed med firma polo med logo

”Polo Logo” giver genklang

– Og lyder næsten som et lille ordspil!

Det er der god grund til, for en polo med logo er en behagelig arbejdstrøje, som samler dine ansatte om det fælles mål, at skabe synlighed for din virksomhed. En polo shirt er nem at sætte logo på, og hvorvidt dit logo skal trykkes eller broderes på, så er det kun fantasien der sætter grænser i forhold til placeringen af logoet.

Vi kan naturligvis hjælpe med både polo med tryk og polo med brodering, og står du med ønske om en anden type af tryk på polo t-shirts, så vil vi meget gerne hjælpe.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og hjælper naturligvis gerne med at finde den rette polo shirt til dig og din virksomhed. Vi garanterer god kvalitet, mange farver og pasformer, og at vi er med dig fra start til slut i dit valg af firma polo.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde den polo shirt der passer hos dig.

Vores leverandører

Bedst solgte polo med tryk fra Tee Jays

Tee Jays laver noget fantastisk lækkert tøj, og her får du ganske enkelt en ultimativ polo, der er fremstillet at bomuld med elestan, som er med til at sikre dig en utrolig lækker pasform.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Med vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret om det nyeste nye fra Y-design og samtidig blive tilsendt gode tilbud og rabatter.