Vand med logo som markedsføringskanal

Kildevand med logo er en smart og billig måde at få markedsført jeres virksomhed, forening, produkt osv.

Køb vand med logo

Forskellige typer vand med logo

I vores web-butik kan du se de forskellige produkttyper af logovand, der kan bruges til at få markedsført jeres virksomhed. De findes i næsten alle tænkelige størrelser, med forskellige farve låg, med eller uden brus og forskellige styles.

Det nyeste på markedet lig nu, er miljøvenlig emballage.

Se vores vand med logo her

Hvordan bestiller jeg kildevand med logo til min virksomhed?

Du kan finde, vælge og købe nogle af vores standardprodukter online i vores shop. Vi anbefaler dog, at du kontakter os enten på telefon eller udfylder formularen, så vi kan tage kontakt til dig. Vand med logo, kan være svært at købe online, da der oftest skal designes et label og derfor er det bedst at starte en dialog med os.

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig, uanset hvordan du vælger at gøre, så I får valgt den helt rigtige flaske. Vi kan også være behjælpelige med et grafisk oplæg.

Leveringsantal og leveringstid

Vi kan levere ned til 108 stk. Og leveringstiden kan klares på 5-7 arbejdsdage fra godkendt korrektur. Det kan godt betale sig at bestille i god tid, da der ofte bliver lavet pulje tryk, der kan gøre din kildevand med logo billigere.

Tag kontakt til os

Er det noget for min virksomhed?

Vand med logo er en af de mest populære reklameartikler med logo og de bliver brugt i mange forskellige situationer, du kan se nogle eksempler her:

  • Messer
  • Dele ud til kunder
  • Sælge fra sin butik
  • Klinikker deler kildevand ud efter behandling
  • Personalegode
  • Kurser og foredrag
  • Branding af nyt produkt
  • Caféer, hoteller og fitnesscentre

Vi ved alle det er nødvendigt at drikke masser af vand, men de færreste drikker faktisk nok vand i løbet af dagen. Med kildevand med eget logo, kan du få virksomhedens budskab ud til mange, samtidig med at du bidrager til noget sundt og nødvendigt, nemlig at få drukket nok vand.