VINGAVER

Vine - Vinsmagninger

Læs mere om vores vinhuse

Mr. Riggs vine

Mr. Riggs vine er kendetegnet ved en stor kompleksitet men også en med finesse, struktur og elegance. Australsk vin i absolut topklasse.

Læs mere om Mr. Riggs vine

Vini Dindo vine

Vingården Vini Dindo har eksisteret siden 1960’erne. Gården ligger få kilometer uden for den Italienske by Verona. Vingården er en lille familievirksomhed, som har fokus på tradition, kvalitet og unikhed i smag

Læs mere om Vini Dindo vine

Bodega Sottano vine

Vingården Bodega Sottano har lokation af marker og produktion ved fodenden af Andesbjergene i Argentina. Det fantastiske landskab er taget med hele vejen ind i designet af gården og i smagene af vinene

Læs mere om Bodega Sottano vine

Et udvalg af vores velsmagende vine

Vinsmagning

I samarbejde med Hedemanns har vi fået den fantastiske mulighed at tilbyde vinevents til virksomheder og personaleforeninger. Det skal være en fornøjelse at mødes med sine kollegaer efter arbejde, hvilket vi gerne vil sætte rammerne for. Det styrker det sociale samvær og medvirker til motivation på arbejdspladsen. Vi vil arrangere vin events, som vil blive et uforglemmeligt firmaarrangement eller event for samarbejdspartnere, som udtrykker sans for kvalitet og skaber værdifulde relationer.

Forskelige vinsmagninger

Vi tilbyder tre typer af vinsmagning, hvor I vil opleve fantastiske vine og få lidt godt til ganen. Kim Hedemann garanterer vinsmagning, som ”handler om lang mere end gode årgange”. Vi vil nemlig levere en stemning, som er nærværende og intens, og komme med en personlig introduktion til vinens vidunderlige verden.

Et af arrangementerne fokuserer på en smagsoplevelse, som tager dig og dine gæster med på en rejse gennem vinens verden. Her skal I igennem 6 forskellige vine fra 6 forskellige lande. Vi har derudover dedikeret en vinsmagning til den fantastiske australske vingård Mr. Riggs Wine Co. Sidst men så sandelig ikke mindst har vi Giro d’Italia. Her tager vi jer gennem 12 vine fra 12 italienske regioner. En sand oplevelse for smagsløgene.

Læs mere om vores vinsmagninger

Har du brug for en Vingave eller
Vinevent ud over det sædvandelige
så kontakt os gerne

Udfyld og vi kontakter dig hurtigst muligt

Leif Profil

Kontakt

Leif Antonsen på telefon 2614 1591
eller på email leif@y-design.dk