Reklameartikler – skab synlighed for din virksomhed

Reklameartikler bruges til at skabe synlighed omkring dit brand. Vi følger hele tiden udviklingen samt tidens trends og skanner løbende markedet på messer for at sikre os, at vi har de nyeste trendy produkter inden for denne branche.

 • Få en gratis test version

 • Personlig grafisk- og budgetvejledning

 • Maksimer opmærksomheden omkring dit brand

reklameartikler powerbank

Hold dig opdateret på det seneste nye ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Papkrus med logo

Papkrus med logo hjælper din virksomhed med at skabe synlighed på både arbejdspladsen og ved sociale konventioner, som din virksomhed deltager i. Vælg i blandt adskillige papkrus og få hvad der passer til dine behov.

Reklameslik med logo

Reklameslik er en nem og smart måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på og samtidig er det både nemt og lækkert. Det er en unik gestus som vil blive husket af dine kunder, samt vil give dem et positivt indtryk af hvem i er som virksomhed.

Vand med logo

Skab en skarp markedsføring igennem logovand, som er den perfekte forfriskning til både dine kunder, partnere og ansatte. Logovand sørger for at du altid har noget koldt at byde på og så skaber det et professionelt udtryk.

Vil du have hjælp til processen? Sådan vil det forløbe.

   Start en dialog

Det første skridt starter altid med en dialog, om det er via en online bestilling eller at du tager personlig kontakt til os, er helt op til dig selv. Vi står klar til at hjælpe og guide dig med alt fra hvilket produkt der er optimalt til din situation, til grafisk vejledning for at optimere jeres grafik til vores produkter. Vi sidder også klar til at fortælle dig om hvordan andre virksomheder benytter sig af vores produkter.

   Formål og budget

Vi spørger herefter indtil hvad formålet med dit produkt skal indebære samt hvilket budget du har at arbejde med, ud fra disse faktorer kan vi med vores erfaring vejlede dig til den optimale reklameartikel, firmagave eller en af vores mange andre produkter. Vi har erfaring med alle former for budgetter så du skal ikke tro at  det skal stoppe dig i at finde en god firmagave.

   Udvælgelse af produkt

At udvælge den korrekte reklameartikel eller andet produkt, er ikke altid nemt. Der spiller adskillige faktorer ind: Hvilken anledning er det? Hvor mange skal bruge produktet?
Hvis det skal bruges til en messe vil vores snackbæger, papkrus, bolcher eller vand med logo være et perfekt valg. Da det nemt kan deles ud og hjælper med at skabe synlighed. Vi bruger vores ekspertise til at hjælpe dig med at vælge det produkt som er et perfekt fit til din situation.

   Indsend korrektur

Efter i har fået dannet jer en ide om hvilket produkt eller produkter i godt kunne tænke jer, kommer vi til det grafiske. Vi sender jer et eksempel på hvordan det kommer til at se ud, samt optimere nogle grafiske detaljer, således at det kan se bedst muligt ud. Så snart vi har jeres samtykke sendes det videre til godkendelse ved print og så kører processen derfra.

Powerbank med logo- Praktisk og uundværlig

Træt af at løbe tør for strøm når du er på arbejde eller på farten? Kom dig og dine ansattes batteri i forkøbet med nogle lækre og stilfulde powerbanks. Powerbanks har taget industrien med storm over de seneste par år og er hos mange et must – derfor fungerer powerbanks som en fantastisk firmagave med logo – som altid er et hit hos medarbejderne.

 • USB – oplad både computer og mobil

 • Få sat dit logo på

 • Til mange opladninger

Se mere

Kuglepenne med logo – Kvalitet og design

En klassisk og en af de mest solgte reklameartikler er kuglepen med logo. Kuglepenne er noget du finder lige meget hvilken virksomhed du er i, hvorfor ikke skabe reklame for din virksomhed samtidig? Det er nemt at give ud af til dine kunder, eller efterlade efter endt møde således du sørger for, ikke at blive glemt.

 • Nemme og lækre at skrive med

 • Fleksibel logo placering

 • Stort udvalg

Ses mere

Fidget spinner med logo – Følg med på trenden

Trends og diller fylder en stor del på markedet og skaber en skarp kanal for virksomheder til at markedsføre sig på. En af mange produkter som trender lige nu, er de meget omtalte ”Fidget Spinners”. Fidget spinners er et kæmpe hit blandt børn og unge, derfor er det et oplagt produkt for mange virksomheder at dele ud af til messer og andre sociale events.

 • Nye trends på markedet

 • Populært blandt unge

 • Få sat eget logo på

Se mere

Paraplyer med logo – Praktisk og stilfuld

Paraplyer er en sikker vinder inde for reklameartikler. Du kan få trykt dit logo på og skabe større synlighed omkring din virksomhed. Sørg for at din arbejdsplads er den betænksomme arbejdsplads – medarbejdere vil sætte kæmpe pris på at i har paraplyer til rådighed på en regnvejrsdag. Ligeledes vil en god kunde!

 • Omvandrende reklame

 • Stilfuld og elegant udtryk

 • Trykt dit logo på

Se mere

Vi har et kæmpe sortiment

– Reklameartikler er kun én kategori

Vi har adskillige produkter og tilbyder alle firmagave produkter du kan forestille dig. Vores kategorier består af firmajulegaver, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp skal ikke tøve med at tage kontakt, vi er her for at hjælpe og hjælper dig gerne fra idé til bestilling. Hvis du er i nærheden af vores bopæl her i Kolding, skal du være mere end velkommen til at kigge forbi, så vi kan tage et uforpligtende møde og se om vi kan komme frem til en løsning der passer dine behov – du kan samtidig også få lov til at se vores produkter her i vores showroom.

Se flere produkter

Kontakt os i dag for et møde

Mange virksomheder klæder deres medarbejdere anderledes.

Derfor mødes vi med vores kunder, fordi vi ønsker at leverer lige den beklædning som du ønsker til dine ansatte. Vi hjælper gerne med idéer og alt det grafiske!