Reklameartikler

Reklameartikler bruges  til at skabe synlighed omkring dit brand.

Hvad gør jeg med logo?

I de fleste tilfælde har vi faktisk bare brug for en pdf fil med jeres logo, også klarer vi resten herfra. Hvis i har logo i en grafisk fil og pantone farve er det selvfølgelig noget vi bliver glade for, da det kan være med til at fremskønne processen.

Kan jeg få en prøve med logo?

Ja, du kan godt som kunde få et fysisk eksempel af den valgte reklameartikel med logo, hvis det ønskes. Alternativ får du altid en fil med produktet hvor logo er vist.

Ellers er du velkommen i vores showroom, hvor vi har mange reklameartikler liggende.

Hvor mange skal jeg købe?

Det er helt op til dig selv, vores holdning er at du selvfølgelig skal købe nøjagtig det antal som du føler er det rigtige.

Hvis du f.eks. synes en powerbank med logo er den rigtige reklameartikel til dig, på jeres kommende messe, så vælger du helt selv om du vil købe 1, 10, 100, 1000 eller et helt andet antal.

Hvilken anledning bruges der reklameartikler?

Reklameartikler bruges til utroligt mange ting, du kan næsten ikke undgå at se flere reklameartikler om dagen. De mest anvendte produkter er kuglepenne, jakker, muleposer, tasker, krus, notesblokke, paraplyer og mange flere.

Vi følger hele tiden udviklingen og trenden, og skanner markedet på messer for at sikre os at vi har de nyeste trendy produkter inden for denne branche.

Hvilken reklameartikel skal jeg vælge?

Vores sortiment er enormt og derfor er udvælgelses processen svær. Du kan se nærmere på vores kataloger HER eller kontakte os HER kan du se eksempler på et typisk kundeforløb nedenunder:

Vores kunder kan tit deles op i to grupper:

 1. Hvis du ikke ved hvilket produkt du vil have, tager vi en dialog som nedenstående:
  1. Formål – Messe, sportsevent, kunde arrangement m.m
  2. Modtageren af reklameartiklerne
  3. Budget
  4. Y-design finder forslag
  5. Udvælgelses af produkter
  6. Bestilling efter godkendt korrektur
 2. Jeg ved hvilken reklameartikel jeg skal bruge (f.eks. en kuglepen), tager vi følgende dialog:
  1. Formål – Hvad skal kuglepenne bruges til? en kuglepen til produktion, eller en kvalitets kuglepen til administrationen.
  2. Budget
  3. Y-design finder emner
  4. Du vælger produkt
  5. Bestilling efter godkendt korrektur

Leveringstid inkl. logo

Det er umuligt at sætte noget fast antal leveringsdage, men generelt kan man sige at hvis der bliver valgt standard produkter, så hedder leveringstiden 8-14 arbejdsdage fra godkendt korrektur. I tilfælde hvor der bliver valgt et specielt designet produkt eller antallet er stort, bliver det produceres i Østen og kan derfor leveringstiden bliver op til 3 måneder fra godkendt korrektur, da det først skal produceres og derefter sejles hjem.

Bæredygtige reklameartikler

Vi har også en bred vifte af muligheder for bæredygtige reklameartikler, hvor produktet er produceret af genbrugsmateriale og selve emballagen også er bæredygtig. Kontakt os HER, hvis du vil høre mere omkring dine muligheder.