Reklameartikler – skab synlighed for din virksomhed

Reklameartikler bruges til at skabe synlighed omkring dit brand. Hos Y-design, følger vi hele tiden udviklingen samt tidens trends og skanner løbende markedet på messer for at sikre os, at vi har de nyeste trendy produkter inden for denne branche.

  • Få en gratis test version

  • Personlig grafisk- og budgetvejledning

  • Maksimer opmærksomheden omkring dit brand

reklameartikler powerbank
  • Hej , skal vi ikke sende nyheder, inspiration og gode tilbud direkte til ?

Papkrus med logo

Papkrus med logo hjælper din virksomhed med at skabe synlighed på arbejdspladsen såvel som ved sociale konventioner, som din virksomhed deltager i. Vælg blandt adskillige typer af papkrus og få, hvad der bedst passer til dine behov.

Reklameslik med logo

Reklameslik er en smart måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på, og samtidig er det både nemt og lækkert. Det er en unik gestus som vil blive husket af dine kunder, og som vil give dem et positivt indtryk af, hvem I er som virksomhed.

Vand med logo

Skab en skarp markedsføring igennem logovand, som er den perfekte forfriskning til både dine kunder, partnere og ansatte. Logovand sørger for at du altid har noget koldt at byde på og så skaber det et professionelt udtryk.

Vil du have hjælp til processen? – Sådan her forløber den

   Dialogen startes

Det første skridt på vejen starter altid med en dialog. Om det er via en online bestilling eller direkte kontakt er helt op til dig selv. Vi står klar til at hjælpe og guide dig, med alt fra hvilket produkt, der er optimalt til din situation, til grafisk vejledning for at optimere jeres logo til vores produkter.

   Formål og budget

Vi spørger ind til, hvad formålet med dit produkt skal indebære, samt hvilket budget du har at arbejde med. Ud fra disse faktorer kan vi med vores mange års erfaring vejlede dig til den optimale reklameartikel, firmagave eller et af vores mange andre produkter. Vi har erfaring med alle former for budgetter, så du skal ikke tro, at det skal stoppe dig i at finde en god reklameartikel.

   Udvælgelse af produkt

Vi bruger vores ekspertise til at hjælpe dig med, at vælge det produkt som er et perfekt fit til din situation. At udvælge den korrekte reklameartikel eller et andet produkt er nemlig ikke altid nemt. Der spiller adskillige faktorer ind: Hvilken anledning er det til? Hvor mange skal bruge produktet? Er produktet en del af noget større?

   Korrektur

Efter du har dannet dig en idé om, hvilket produkt eller produkter du godt kunne tænke dig, kommer vi til det grafiske. Når vi har modtaget dit logo, sender vi dig et par eksempler på, hvordan det kommer til at se ud. Vi optimerer også nogle grafiske detaljer, således at det vil tage sig bedst muligt ud. Så snart vi har jeres samtykke sendes det videre til godkendelse, og så kører processen derfra.

Vi har et kæmpe sortiment

Reklameartikler er kun én kategori

Vi har adskillige produkter og tilbyder alle firmagaveprodukter du kan forestille dig. Vores kategorier består af firmajulegaver, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, skal du ikke tøve med at tage kontakt – vi er her for at hjælpe og hjælper dig gerne fra idé til bestilling.

Hvis du er i nærheden af vores bopæl her i Kolding, skal du være mere end velkommen til at kigge forbi, så vi kan tage et uforpligtende møde og se, om vi kan komme frem til en løsning der passer dine behov – du kan samtidig også få lov til at se vores produkter her i vores showroom.

Se flere produkter

Kontakt os i dag for et møde

Har du brug for reklameartikler, firmagaver eller noget andet, vi måske kan levere, så tag kontakt til os. Så kan vi finde ud af, hvordan vi bedst hjælper dig.