En kundegave bliver altid værdsat af modtageren.

Kundegaver med dit logo skaber god reklame

Du kan i samarbejde med os finde den rigtige firmagave, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. En kundegave bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige kunde om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Vi har et stort udvalg af kundegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige kunder til dine kunder, medarbejdere, bestyrelse osv.

Der kan komme logo på næsten alle vores kundegaver, du skal bare kontakte os hvis du har spørgsmål til om der kan komme logo på en speciel kundegave.

 • Portvinstønden

  300,00 DKK Se produktet
 • Hatteæske Guldhjerter/ Marcipanhjerter/ Dragé mix, Guld

  109,00 DKK Se produktet
 • Julemix Tønde 2kg

  439,00 DKK Se produktet

Vinflasker med dit logo skaber glæde hos dine medarbejdere

Du kan også købe vinflasker med logo til jeres kommende firmagave / kundegave. Der kan købes fra 12 flasker i både rød og hvidvin. 

Hvordan vinetikkken skal udformes tager vi en dialog med dig omkring, og guider dig i mål, så vi er sikre på du bliver stolte af jeres vinflasker med logo.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Gavekurve der passer til dit budskab!

Vi har et bredt udvalg af gavekurve og gaveæsker, men vi hjælper også gerne med at sammensætte gaven lige efter dit ønske.

Mangler du en kundegave til dine kunder forretningsforbindelser, bestyrelse fra Lakrids by Johan Bülow?

Her findes der virkelig nogle rigtig fine muligheder der kan bruges som kundegave. Mange af hans produkter er også muligt at vedlægge et visitkort eller et personligt skrevet kort.

 • Kalaha Box

  195,00 DKK Se produktet
 • 4 pk Lakrids Gaveæske

  205,00 DKK Se produktet
 • Gift Cylinder, 3 pk

  165,00 DKK Se produktet

Gavekurve er en sikker vinder

En gavekurv fyldt med diverse specialiteter, skaber næsten altid glæde. Det er en af de firmagaver som rammer bredest, når du skal give en gave til dine kunder eller ansatte.

Vi har et stort udvalg i standard gavekurve, men finder du ikke noget der passer til jeres budget eller smag, så laver vi også mange special løsning, hvor du selv udvælger emballage og indholdet.

Kontakt os i dag for et møde

Vores leverandører