En kundegave bliver altid værdsat af modtageren.

Kundegaver med dit logo skaber god reklame

Du kan i samarbejde med os finde den rigtige firmagave, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. En kundegave bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige kunde om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Vi har et stort udvalg af kundegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige kunder til dine kunder, medarbejdere, bestyrelse osv.

Der kan komme logo på næsten alle vores kundegaver, du skal bare kontakte os hvis du har spørgsmål til om der kan komme logo på en speciel kundegave.

 • Fyldt Julehus – sort

  Fra 263,00 DKK Se produktet

Vinflasker med dit logo skaber glæde hos dine medarbejdere

Du kan også købe vinflasker med logo til jeres kommende firmagave / kundegave. Der kan købes fra 12 flasker i både rød og hvidvin. 

Hvordan vinetikkken skal udformes tager vi en dialog med dig omkring, og guider dig i mål, så vi er sikre på du bliver stolte af jeres vinflasker med logo.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Gavekurve der passer til dit budskab!

Vi har et bredt udvalg af gavekurve og gaveæsker, men vi hjælper også gerne med at sammensætte gaven lige efter dit ønske.

Mangler du en kundegave til dine kunder forretningsforbindelser, bestyrelse fra Lakrids by Johan Bülow?

Her findes der virkelig nogle rigtig fine muligheder der kan bruges som kundegave. Mange af hans produkter er også muligt at vedlægge et visitkort eller et personligt skrevet kort.

 • Kalaha Box

  Fra 195,00 DKK Se produktet
 • 4 pk Lakrids Gaveæske

  Fra 205,00 DKK Se produktet
 • Gift Cylinder, 3 pk

  Fra 165,00 DKK Se produktet
 • Christmas Collection

  Fra 298,00 DKK Se produktet
 • Christmas Chiffoniere – Julekalender

  Fra 314,00 DKK Se produktet
 • Christmas Giftbox

  Fra 1.360,00 DKK Se produktet

Julen nærmere sig, og det er lig med godter, hygge og julestemning. Få alt sammen opfyldt med Summerbird.

Se her et udpluk af vores julesortiment fra Summerbird. Julekalendere, gavekasser, marcipangrise, chokoladeæsker og meget mere. Listen er lang og ikke mindst god & velsmagende. Glæd dig selv, familie eller kolleger og giv dem muligheden for at smage Summerbird’s mange fantastiske varianter.

Chokolade er lig med smil og godt humør, og ingen laver chokolade som Xocolatl.

Xocolatl har rødder i Sønderjylland. Her bliver de fineste råvarer fra naturen kombineret med opmærksomhed & kærlighed til faget. Resultatet er chokolade i et vælg af smagsnuancer, der kan få en hver person til, at sige ”ohh!”, og straks gribe ud efter et nyt stykke. Det er ikke kun smagen der får opmærksomhed, det samme gør det ydre. Se de flotte ”karamel kometter”, de fyldte ”dessertstykker” og ikke mindst den flotte indpakning af ”julehusene” og alle julevarianterne.

 • Karamel kometter – mellem

  Fra 119,00 DKK Se produktet
 • Fyldte Dessertstykker – 32 stk.

  Fra 209,00 DKK Se produktet
 • Fyldt Julehus – blå

  Fra 140,00 DKK Se produktet

Gavekurve er en sikker vinder

En gavekurv fyldt med diverse specialiteter, skaber næsten altid glæde. Det er en af de firmagaver som rammer bredest, når du skal give en gave til dine kunder eller ansatte.

Vi har et stort udvalg i standard gavekurve, men finder du ikke noget der passer til jeres budget eller smag, så laver vi også mange special løsning, hvor du selv udvælger emballage og indholdet.

Kontakt os i dag for et møde

Vores leverandører