En kundegave bliver altid værdsat af modtageren

Kundegaver med dit logo er god reklame

I samarbejde med os kan du finde den rigtige firmagave, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. En kundegave bliver værdsat af alle modtagere, og vi kan levere den helt rigtige gave, om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Vi har et stort udvalg af kundegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige gaver til dine kunder, medarbejdere, bestyrelse osv.

Der kan komme logo på næsten alle vores kundegaver, du skal endelig kontakte os, hvis du har spørgsmål til, om der kan komme logo på en speciel kundegave.

Skab glæde hos dine medarbejdere med en vinflaske med dit logo

Du kan købe vinflasker med logo til jeres kommende firmagave / kundegave. Der kan købes fra 12 flasker i både rød og hvidvin. 

Hvordan vinetiketten skal udformes, tager vi en dialog med dig omkring, og vi guider dig i mål, så vi er sikre på, du bliver stolt af jeres vinflasker med logo.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Gavekurve der passer til dit budskab

Vi har et bredt udvalg af velkomponerede gavekurve og gaveæsker, men vi hjælper også gerne med at sammensætte gaven lige efter dit ønske.

Mangler du en kundegave fra Lakrids by Johan Bülow til dine kunder, bestyrelse eller forretningsforbindelser?

Her findes der virkelig nogle rigtig fine muligheder, der kan bruges som kundegave. Ved mange af hans produkter er det også muligt at vedlægge et visitkort eller et personligt skrevet kort.

Chokolade glæde fra Summerbird

Se her et udpluk af vores sortiment julesortiment fra Summerbird. Julekalendere, chokolade gaveæsker, flødeboller og meget mere. Listen er lang og ikke mindst god & velsmagende. Glæd dig selv, familie eller kolleger og giv dem muligheden for at smage Summerbird’s mange fantastiske varianter.

Chokolade er lig med smil og godt humør, og ingen laver chokolade som Xocolatl

Xocolatl har rødder i Sønderjylland. Her bliver de fineste råvarer fra naturen kombineret med opmærksomhed & kærlighed til faget. Resultatet er chokolade i et væld af smagsnuancer, der kan få en hver person til, at sige ”ohh!”, og straks gribe ud efter et nyt stykke. Det er ikke kun smagen der får opmærksomhed, det samme gør det ydre. Se de julekalendere og ikke mindst den flotte indpakning af de klassiske hatteæsker og resten af julevarianterne.

  • Hej , skal vi ikke sende nyheder, inspiration og gode tilbud direkte til ?

Book et møde hos os

Ønsker du at høre mere om vores kundegaver?
Book dig ind til et møde med os omkring vores muligheder.

Se mere

Gavekurven er altid en sikker vinder

En gavekurv, fyldt med diverse specialiteter, skaber næsten altid glæde. Det er en af de firmagaver som rammer bredest, når du skal give en gave til dine kunder eller ansatte.

Vi har et stort udvalg i standardgavekurve, men finder du ikke noget, der passer til jeres budget eller smag, så laver vi også mange specialløsninger, hvor du selv udvælger emballage og indhold.

Vores leverandører