Vores brands og mærker

Kendte brands, gode brands, pålidelige brands. Y-Design har et solidt udvalg af fantastiske brands og mærker. Uanset om du vil klæde dine ansatte smart på, udsmykke kontoret eller dine ansattes hjem eller forkæle dine kunder med lidt lækker chokolade, så har vi brands som dækker formålet og er i rigtig god kvalitet.

Summerbird er på bare få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden. Her finder du innovative smagskombinationer og æstetiske emballager.

PR Chokolade er dansk kvalitetschokolade, hvor mange af deres varianter har været igennem adskillige processer, som giver chokoladen en anderledes og kompleks smagsoplevelse.

Simply Chocolate er… virkelig simpelt. Simply Chocolate tror på, at glæden ved smagen af god kvalitetschokolade går hånd i hånd med godt nordiske design.

Kjaramjel Fabrjkken er “the good old days” i England kombineret med noget nyt og moderne. Kjaramjel Fabrjkken er karameller der oser af old school og god smag.

Bon Coca er lækker kvalitetschokolade og -bolcher produceret i Danmark, med sin base i Kolding, hvor fokus er på den gode kvalitet og  smag.

Chokolade er ikke bare chokolade. Chokolade er smag, fylde og frem for alt personlighed. Det er filosofien bag Cocoture chokolade, og det er til at smage.

Den perfekte firmagave

Lækkerier i topkvalitet.

Se vores lækre udvalg
Lækker chokolade set tæt på. Kendte mærker chokolade

Lakridseriet er ikke kun lakrids, men en skøn forening af kvalitetslakrids, -chokolade og -vingummi. Måske verdens bedste! Produkterne drager inspiration fra verdens storbyer.

Lakrids by Johan Bülow er dansk kvalitetslakrids fra Bornholm krydret med chokolade og andre gode råvarer. Det hele startede småt men er i dag bredt anerkendt i hele verden.

Wally and Whiz byder på gourmet vingummi af højeste kvalitet, hvor kun det bedste er godt nok. For at tilbyde deres kunder den ypperste smagsoplevelse, er alle vingummier håndlavet i Danmark.

Xocolatl fremstiller lækre chokolader af højeste kvalitet. Jagten på den sublime smag er en altoverskyggende passion hos dem, og de udvælger råvarerne nøje og arbejder intenst med hver eneste chokolade.

Kay Bojesen kunne noget helt særligt. Han kunne give træ liv, og han blev verdensberømt for at skabe trædyr med sjæl, humor og glimt i øjet. Kay Bojesen lever nu videre gennem sine efterkommere.

Royal Copenhagen er porcelæn skabt gennem en håndværkstradition opstået fra en innovativ vision, der blev vakt til live i slutningen af 1800-tallet. Mere end 240 års historie.

Felius Design er godt, dansk kvalitetsdesign. Det er lavet i Danmark og sortimentet rummer alt fra pynt i alle udformninger til lysestager og andet godt. Det er stilren kvalitet når det er bedst.

Hoptimisterne kan noget helt specielt. De små hoppende dimser kan frembringe smil, glæde og optimisme hos mange – ikke et under at det danske folk elsker dem så højt, og at det er vel udbredte i de danske hjem.

Skagerak har bygget langtidsholdbare møbler og brugshåndværk i mere end 40 år med et moderne, nordisk touch – og vi mener virkelig langtidsholdbare.

Kähler er et verdenskendt brand, og deres vaser og andet keramik er noget af det bedste der findes. Produkterne er ekstremt genkendelige og stilrene.

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt bliver du glad for i årevis.

Menu har en simpel filosofi. De vil gøre verden bedre, mindre kompliceret og til et rarere sted at vågne op til. De samarbejder med fantastiske og talentfulde designere.

Clique producerer klassiske, prisvenlige basisvarer i god kvalitet og mange farver. Et fornuftigt valg til basalt firmatøj.

Craft er seriøse om sportstøj og passionerede omkring alle detaljer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din sport.

Cutter & Buck er et fantastisk godt kvalitetsbrand der laver tøj som sikrer top komfort når du er ude på golfbanen.

FE Engel laver stærkt arbejdstøj med afsæt i den amerikanske pionertids hårde slid og barske jernvilje.

ID® er en international virksomhed, som prioriterer nærhed til deres kunder uanset geografisk placering. Varer i rigtig god kvalitet.

J.Harvest & Frost handler om det finere arbejdstøj. Deres udvalg er både stiletl pålideligt og i god kvalitet.

TEE JAYS er grundlagt i 1976 i Alabama af Terry Wylie. Terrys vision var at producere den bedste kommercielle kvalitets T-shirt i verden.

Fossil har et simpelt ordsprog: Bedre sammen. Deres ure er lavet af historiefortællere, idéskabere og udforskere.

Markberg repræsenterer simpliciteten ved rent, Skandinavisk design mikset med unikke detaljer. Deres tasker er til at forelske sig i.

Skagen-brandet blev inspireret af den danske kystby af samme navn: Dens varme ånd og minimalistiske tænkemåde.

Et lille udpluk…

Andre brands og mærker vi fører: