Vores brands og mærker

Kendte brands, gode brands, pålidelige brands. Y-Design har et solidt udvalg af fantastiske brands og mærker. Uanset om du vil klæde dine ansatte smart på, udsmykke kontoret eller dine ansattes hjem eller forkæle dine kunder med lidt lækker chokolade, så har vi brands som dækker formålet og er i rigtig god kvalitet.

Summerbird - skaber oekologisk luksus chokolade med unikke smagsoplevelser.

Summerbird er på bare få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden. Her finder du innovative smagskombinationer og æstetiske emballager.

By PR Chokolade - smuk og smagsfyldt kvalitetschokolade der giver anledning til gode minder med de gode raavarer, her isaer kendt for sin utvivlsomme laekre marcipan.

PR Chokolade er dansk kvalitetschokolade, hvor mange af deres varianter har været igennem adskillige processer, som giver chokoladen en anderledes og kompleks smagsoplevelse.

Simply Chocolate - kendt for deres simple udtryk og fantastiske smagsoplevelser i skaeve indpakninger med humor i stor prioritet

Simply Chocolate er… virkelig simpelt. Simply Chocolate tror på, at glæden ved smagen af god kvalitetschokolade går hånd i hånd med godt nordiske design.

Kjaramjel Fabrikken - fantastisk gaveide til kundegaver eller firmagaver. Slik der giver en forskel.

Kjaramjel Fabrjkken er “the good old days” i England kombineret med noget nyt og moderne. Kjaramjel Fabrjkken er karameller der oser af old school og god smag.

Bon Coca kvalitets Chokolade og lækkerier til firmagaver og kundegaver

Bon Coca er lækker kvalitetschokolade og -bolcher produceret i Danmark, med sin base i Kolding, hvor fokus er på den gode kvalitet og  smag.

Cocoture - skaber kvalitets Chokolade og laekkerier til firmagaver og kundegaver

Chokolade er ikke bare chokolade. Chokolade er smag, fylde og frem for alt personlighed. Det er filosofien bag Cocoture chokolade, og det er til at smage.

Den perfekte firmagave

Lækkerier i topkvalitet.

Lækre chokolader i bøtte fra kendte brands
Se vores lækre udvalg
Lækker chokolade set tæt på. Kendte mærker chokolade
Lakridseriet - kvalitetslakrids og chokolade i et, der skaber en fest i munden og en smagsoplevelse af de helt store.

Lakridseriet er ikke kun lakrids, men en skøn forening af kvalitetslakrids, -chokolade og -vingummi. Måske verdens bedste! Produkterne drager inspiration fra verdens storbyer.

Lakrids by Johan Bülow - Dansk klassiker med kvalitet i topklasse af gourmet lakrids. Glutenfri produkter.

Lakrids by Johan Bülow er dansk kvalitetslakrids fra Bornholm krydret med chokolade og andre gode råvarer. Det hele startede småt men er i dag bredt anerkendt i hele verden.

Wally and Whiz logo

Wally and Whiz byder på gourmet vingummi af højeste kvalitet, hvor kun det bedste er godt nok. For at tilbyde deres kunder den ypperste smagsoplevelse, er alle vingummier håndlavet i Danmark.

Xocolatl logo

Xocolatl fremstiller lækre chokolader af højeste kvalitet. Jagten på den sublime smag er en altoverskyggende passion hos dem, og de udvælger råvarerne nøje og arbejder intenst med hver eneste chokolade.

Kaj Bojesen

Kay Bojesen kunne noget helt særligt. Han kunne give træ liv, og han blev verdensberømt for at skabe trædyr med sjæl, humor og glimt i øjet. Kay Bojesen lever nu videre gennem sine efterkommere.

Royal Copenhagen logo

Royal Copenhagen er porcelæn skabt gennem en håndværkstradition opstået fra en innovativ vision, der blev vakt til live i slutningen af 1800-tallet. Mere end 240 års historie.

Felius Design skaber et moderne og minimalistisk udtryk med stilrent pynt, altsammen produceret i Danmark.

Felius Design er godt, dansk kvalitetsdesign. Det er lavet i Danmark og sortimentet rummer alt fra pynt i alle udformninger til lysestager og andet godt. Det er stilren kvalitet når det er bedst.

Hoptimist - handler om smil og et lille overskud af energi. Hop paa opdagelse i vores glaedesfyldte univers

Hoptimisterne kan noget helt specielt. De små hoppende dimser kan frembringe smil, glæde og optimisme hos mange – ikke et under at det danske folk elsker dem så højt, og at det er vel udbredte i de danske hjem.

Skagerak logo

Skagerak har bygget langtidsholdbare møbler og brugshåndværk i mere end 40 år med et moderne, nordisk touch – og vi mener virkelig langtidsholdbare.

Kähler logo

Kähler er et verdenskendt brand, og deres vaser og andet keramik er noget af det bedste der findes. Produkterne er ekstremt genkendelige og stilrene.

SACKit logo

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt bliver du glad for i årevis.

Menu logo

Menu har en simpel filosofi. De vil gøre verden bedre, mindre kompliceret og til et rarere sted at vågne op til. De samarbejder med fantastiske og talentfulde designere.

Clique - skaber arbejdsbeklaedning og profiltoej med moderne pasform og god kvalitet.

Clique producerer klassiske, prisvenlige basisvarer i god kvalitet og mange farver. Et fornuftigt valg til basalt firmatøj.

Craft - producerer sportstoej og accesories til dagligdagens goeremaal

Craft er seriøse om sportstøj og passionerede omkring alle detaljer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din sport.

Cutter Buck - producerer sportstoej, outwear og kvalitetsfyldt fan gear.

Cutter & Buck er et fantastisk godt kvalitetsbrand der laver tøj som sikrer top komfort når du er ude på golfbanen.

Engel - mange aars erfaring indenfor arbejdstoej til brancher indenfor industri, off-shore, haandvaerk samt bygge og anlaeg.

FE Engel laver stærkt arbejdstøj med afsæt i den amerikanske pionertids hårde slid og barske jernvilje.

ID Identity - En af Europas foerende producenter i Corporate wear.

ID® er en international virksomhed, som prioriterer nærhed til deres kunder uanset geografisk placering. Varer i rigtig god kvalitet.

J. Harvest & Frost. Kvalitets skjorter og profilbeklaedning til ham eller hende der elsker top laekker kvalitet

J.Harvest & Frost handler om det finere arbejdstøj. Deres udvalg er både stiletl pålideligt og i god kvalitet.

Tee Jays - toej og profiltoej til den stilbevidste mand og kvinde. De er kendt for detaljen og den gode kvalitet

TEE JAYS er grundlagt i 1976 i Alabama af Terry Wylie. Terrys vision var at producere den bedste kommercielle kvalitets T-shirt i verden.

Fossil logo

Fossil har et simpelt ordsprog: Bedre sammen. Deres ure er lavet af historiefortællere, idéskabere og udforskere.

Markberg logo

Markberg repræsenterer simpliciteten ved rent, Skandinavisk design mikset med unikke detaljer. Deres tasker er til at forelske sig i.

Skagen logo

Skagen-brandet blev inspireret af den danske kystby af samme navn: Dens varme ånd og minimalistiske tænkemåde.

Et lille udpluk…

Andre brands og mærker vi fører: