Firmajulegaver 2018 – du og dine kolleger bliver glade for

Firmajulegaver til medarbejdere. Y-design kan give dig overblik over tidens trend, og skanner hele året markedet for spændende produkter, og kan derfor assistere dig med at finde de perfekte firmajulegaver.

Hvad er en god firmajulegave?

Ja det svar er der nok ligeså mange svar på som der findes medarbejder i din virksomhed, men firma julegaver bruges til at værdsætte medarbejdes indsats, eller et godt forhold til sine kunder og forretningsforbindelser, og med over 15 års branche erfaring, kan Y-design i samarbejde med dig, udvælge personlige julegaver til ansatte ud fra køn, alder osv.

Y-design har et stort udvalg af firmajulegaver. Y-design starter allerede hvert år til januar, med at tage på messer, for at se leverandørenes nye kollektioner, og for at få inspiration til årets firmajulegave sortiment. Vi kan sammensætte et tilbud og sortiment, som sikrer at dine medarbejdere bliver glade for den firmajulegave du giver dem.

Vi sætter pris på alle kunder, om du er en mindre virksomhed med under 10 ansatte, eller du er en stor virksomhed med over 1000 ansatte, så får du en service, som man kan forvente når man er kunde.

Hvilke brands kan du få hos Y-design?

Vi har udvalgt næsten alle de kendte brands i branchen, som vi mener giver relevans til valget af firmajulegaver. Nogle af de mest kendte er Kähler, Södahl, Kaj Boyesen, Georg Jensen Damask, Stelton, Lakrids by Johan Bülow, Menu, Blomsterberg, Holm, Holmegaard, Rosendahl, Piet Hein, Kitchen Aid, Bon Gout, Samsonit, pillivuyt og mange flere.

Når det er sagt, så prøver vi også at tænke nyt og anderledes, og sætter en ære i at finde nye designere, som i dagens DK er gode til at tænke bæredygtighed og dansk produktion, plus de nye designers ofte kommer med nogle produkter som har lidt ”kant” og som skiller sig ud fra de kendte brands. Nogle af de nye designers vi arbejder sammen med er, Felius Design, Segment Danmark, Lind DNA.

Den kombination af kendte brands og upcoming designere, gør at vi har samlet et attraktiv firmajulegave sortiment, som oftest gør at du kan finde gode julegaver til ansatte, eller du kan finde en god kundegave hos Y-design.

Kontakt os i dag for et møde

Mange virksomheder klæder deres medarbejdere anderledes.

Derfor mødes vi med vores kunder, fordi vi ønsker at leverer lige den beklædning

Skatteregler omkring personalegoder og firmagaver

Skat ændrer hvert år på deres skatteregler, derfor anbefaler vi at søge informationen på www.skat.dk.

Se reglerne for 2017 her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1788630