Firmajulegaver

Vi står klar med de perfekte firmajulegaver

Firmajulegaver

Y-design giver dig et overblik over tidens trends og skanner hele året markedet for spændende produkter.
Med vores store forberedelser og mange års erfaring er vi derfor de idéelle til at assistere dig med at finde de perfekte firmajulegaver.

Vælg selv julegaver

Med vores valggaveshop, kan du komme til at give dine ansatte muligheden for selv at kunne vælge mellem en række af forskellige julegaver, i forskellige prisgrupper fra 300 kr. til 960kr.

Se mere

Se vores brands

Her kan du komme til at se de forskellige brands, vi har samarbejdet med for at give de bedste gavemuligheder. Gaverne er valgt på baggrund af deres gode kvalitet og fordi der er noget til alle.

Se mere

Kundegaver

Måske ønsker du at give dine kunder en gave i stedet for? Så kan du se vores udvalg af forskellige gaver til kunderne. Vi har forskellige produkter fra bl. a. Lakrids by Bülow og Xocolatl.

Se mere

Hvilke brands kan du få hos Y-design

Vi har udvalgt næsten alle de kendte brands i branchen, som vi mener giver relevans til valget af firmajulegaver.
Nogle af de mest kendte er Royal Copenhagen, Södahl, Kay Bojesen, Georg Jensen Damask, Stelton, Lakrids by Johan Bülow,
Blomsterberg, Holm, Holmegaard, Rosendahl, Kitchen Aid, Bon Gout, Pillivuyt og mange flere.

Når det er sagt, så prøver vi også at tænke nyt og anderledes, og sætter en ære i at finde nye designere,
som i dagens DK er gode til at tænke bæredygtighed og dansk produktion, plus de nye designers ofte kommer med nogle produkter som har lidt ”kant”
og som skiller sig ud fra de kendte brands. Nogle af de nye designers vi arbejder sammen med er byLohn, Circus Gin og Spring Copenhagen.

Den kombination af kendte brands og upcoming designere, gør at vi har samlet et attraktiv og anderledes firmajulegave sortiment,
som oftest gør at du kan finde gode julegaver til ansatte, eller du kan finde en god kundegave hos Y-design.

Hvorfor vælge os for gaver til jeres ansatte?

Valggaveshoppen er en del af Y-design, som har et dedikeret team af medarbejdere og leverandører, som ønsker at give vores kunder det bedste udvalg af firmajulegaver.

Hos os er der et valg mellem vores standard gaveshops i 5 forskellige prisgrupper med over 30 forskellige valgmuligheder i hvert prisleje. De forskellige gaver er omhyggeligt udvalgt så der er noget til en hver smag. Vi går meget op i at vores udvalg ikke skal ligne alle andres, så vores kunders ansatte har mere unikke og anderledes gavemuligheder.

Vi giver også vores kunder mulighed for at kunne gøre deres gaveshop mere personlig med nogle funktioner, som ændrer designet og mulighed for at lave personlige julehilsner til ansatte.

Der bliver sat en stor indsats ind på at gøre vores kunders medarbejdere så glade som overhovedet muligt. Dette gøres ved at give dem muligheden for at vælge deres egne firmajulegaver, så de ikke ender med en gave, som de aldrig vil bruge. Vi sørger også for at gaverne vil være omhyggeligt pakket ind, når de bliver leveret til den aftalte adresse.

Book et møde hos os Y-design

Hvad kan vi tilbyde? Er dette et spørgsmål du sidder med, så kan du booke et møde med en af vores kompetente medarbejdere. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt 4 forskellige møde tjenester du, som kunde, kan benytte dig af, hvis har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Book et møde
Stine påskegaver

Kontakt os for mere information

Stine Svangård på telefon (+45) 3073 7917
eller på email stine@y-design.dk

Firmajulegaver skat

Hvis du vil undgå, at dine ansatte skal betale skat af de firmagaver, du giver dem, er det vigtigt at kende reglerne. Skat har lavet regler specielt for firmajulegaver, som du kan læse alt om på skat’s hjemmeside. Alle priser nedenunder er inkl. moms.

Skatteregler for firmajulegaver

På et år må en medarbejder højest modtage for 1.300 kr. i firmagaver uden at betale skat. Hvis du ikke giver andre firmagaver i løbet af året ud over firmajulegaven, så kan du give en firmajulegave til 1.300 kr. uden at betale skat. Hvis du derimod giver andre firmagaver i løbet af året, så er grænsen på 900 kr. Det kan du altid give, uden at dine ansatte bliver beskattet. Vær dog opmærksom på, at beløbet ikke er per arbejdsgiver men derimod per medarbejder.

Kontanter som firmajulegave

Hvis du vælger at give kontanter eller gavekort, som kan veksles til kontanter, skal der altid betales skat, uanset beløbet størrelse.

Valggaveshop som firmajulegaver

Der må godt gives et gavekort til en valggaveshop, hvis følgende ting er opfyldt.

  • Værdien overskrider ikke skats regler
  • Det kan ikke byttes til kontanter
  • Gaverne vælges fra en ”liste”

Dermed kan du altså trygt anvende vores valggaveshop til årets julegaver.

Billedet er et udpluk fra SKAT’s hjemmeside, som giver overblik over reglerne for firmajulegaver 2023.