Firmajulegaver 2020
– Gaver som du og dine kolleger bliver glade for

Firmajulegaver til medarbejdere. Y-design giver dig et overblik over tidens trends og skanner hele året markedet for spændende produkter. Med vores store forberedelser og mange års erfaring er vi derfor de idéelle til at assistere dig med at finde de perfekte firmajulegaver.

Hvad udgør en god firmajulegave?

Ja – det spørgsmål er der nok ligeså mange svar på, som der findes medarbejdere i din virksomhed. Men firmajulegaver kan bruges til at vise dine medarbejdere, at du værdsætter deres indsats, eller til at bibeholde et godt forhold til dine kunder og forretningsforbindelser. Med over 15 års erfaring i branchen kan Y-design hjælpe dig med at udvælge personlige julegaver til enhver situation ud fra køn, alder og formål.

Y-design har et stort udvalg af firmajulegaver. Vi starter hvert år allerede til januar med at tage på messer, for at se leverandørernes nye kollektioner, og for at opsuge inspiration til årets firmajulegavesortiment. Vi kan derfor sammensætte et tilbud på et sortiment, som sikrer at dine medarbejdere bliver glade for den firmajulegave du giver dem.

Vi sætter pris på alle vores kunder. Om du er en mindre virksomhed med under 10 ansatte, eller om du er en gigantvirksomhed med over 1000 ansatte, så får du en service som siger spar to.

Hvilke brands kan du få hos Y-design?

Vi har udvalgt næsten alle de kendte brands i branchen, som vi mener giver relevans til valget af firmajulegaver. Nogle af de mest kendte er Kähler, Södahl, Kaj Boyesen, Georg Jensen Damask, Stelton, Lakrids by Johan Bülow, Menu, Blomsterberg, Holm, Holmegaard, Rosendahl, Piet Hein, Kitchen Aid, Bon Gout, Samsonit, pillivuyt og mange flere.

Når det er sagt, så prøver vi også at tænke nyt og anderledes, og sætter en ære i at finde nye designere, som i dagens DK er gode til at tænke bæredygtighed og dansk produktion, plus de nye designers ofte kommer med nogle produkter som har lidt ”kant” og som skiller sig ud fra de kendte brands. Nogle af de nye designers vi arbejder sammen med er, Felius Design, Segment Danmark, Lind DNA.

Den kombination af kendte brands og upcoming designere, gør at vi har samlet et attraktiv firmajulegave sortiment, som oftest gør at du kan finde gode julegaver til ansatte, eller du kan finde en god kundegave hos Y-design.

Kontakt os i dag for et møde

Mange virksomheder klæder deres medarbejdere anderledes.

Derfor mødes vi med vores kunder, fordi vi ønsker at leverer lige den beklædning

Skatteregler omkring personalegoder og firmagaver

Skat ændrer hvert år på deres skatteregler, derfor anbefaler vi at søge informationen på www.skat.dk.

Se reglerne for 2020 her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234840