Firmajulegaver 2021

Y-design giver dig et overblik over tidens trends og skanner hele året markedet for spændende produkter. Med vores store forberedelser og mange års erfaring er vi derfor de idéelle til at assistere dig med at finde de perfekte firmajulegaver.

Vælg selv julegaver

Med vores valggaveshop, kan du komme til at give dine ansatte muligheden for selv at kunne vælge mellem en række af forskellige julegaver, i forskellige prisgrupper fra 250 kr. til 960kr.

Se mere

Se vores brands

Her kan du komme til at se de forskellige brands, vi har samarbejdet med for at give de bedste gavemuligheder. Gaverne er valgt på baggrund af deres gode kvalitet og fordi der er noget til alle.

Se mere

Kundegaver

Måske ønsker du at give dine kunder en gave i stedet for? Så kan du se vores udvalg af forskellige gaver til kunderne. Vi har forskellige produkter fra bl. a. Lakrids by Bülow og Xocolatl.

Se mere
[3d-flip-book id=”25658″][/3d-flip-book]

Hvilke brands kan du få hos Y-design?

Vi har udvalgt næsten alle de kendte brands i branchen, som vi mener giver relevans til valget af firmajulegaver. Nogle af de mest kendte er Royal Copenhagen, Södahl, Kay Bojesen, Georg Jensen Damask, Stelton, Lakrids by Johan Bülow, Blomsterberg, Holm, Holmegaard, Rosendahl, Kitchen Aid, Bon Gout, Pillivuyt og mange flere.

Når det er sagt, så prøver vi også at tænke nyt og anderledes, og sætter en ære i at finde nye designere, som i dagens DK er gode til at tænke bæredygtighed og dansk produktion, plus de nye designers ofte kommer med nogle produkter som har lidt ”kant” og som skiller sig ud fra de kendte brands. Nogle af de nye designers vi arbejder sammen med er byLohn, Circus Gin og Spring Copenhagen.

Den kombination af kendte brands og upcoming designere, gør at vi har samlet et attraktiv firmajulegave sortiment, som oftest gør at du kan finde gode julegaver til ansatte, eller du kan finde en god kundegave hos Y-design.

Hvorfor vælge os for gaver til jeres ansatte?

Valggaveshoppen er en del af Y-design, som har et dedikeret team af medarbejdere og leverandører, som ønsker at give vores kunder det bedste udvalg af firmajulegaver.

Hos os er der et valg mellem vores standard gaveshops i 5 forskellige prisgrupper med over 30 forskellige valgmuligheder i hvert prisleje. De forskellige gaver er blevet omhyggeligt udvalgt til at der kunne give mulighed for enhver smag, så der er noget til alle.

Vi giver også vores kunder mulighed for at kunne gøre deres gaveshop mere personlig med nogle funktioner, som ændrer designet og mulighed for at lave personlige julehilsner til ansatte.

Der bliver sat en stor indsats ind på at gøre vores kunders medarbejdere så glade som overhovedet muligt. Dette gøres ved at give dem muligheden for at vælge deres egne firmajulegaver, så de ikke ender med en gave, som de aldrig vil bruge. Vi sørger også for at gaverne vil være omhyggeligt pakket ind, når de bliver leveret til den aftalte adresse.

Kontakt os i dag for et møde

Mange virksomheder klæder deres medarbejdere anderledes.

Derfor mødes vi med vores kunder, fordi vi ønsker at leverer lige den beklædning

Skatteregler omkring personalegoder og firmagaver

Skat ændrer hvert år på deres skatteregler, derfor anbefaler vi at søge informationen på www.skat.dk.

Se reglerne for 2020 her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234840