Påskegaver 2021

Påskegaven til dine ansatte eller kunder

Påskeæg, påskepynt eller andre påskegaver bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige påskegave om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Se alle vores påskegaver

Skal din næste påskegave være økologisk?

Så har vi et bredt udvalg, der kan sørge for netop dette. Heriblandt vil du finde dragerede nødder, langtidskogt lakrids, gourmetchokolade og mere, som dine ansatte, kunder eller andre uden tvivl vil sætte stor pris på.

Når du vælger en økologisk påskegave er du sikker på, at den er fremstillet af råvarer i kompromisløs kvalitet, som kan nydes med god samvittighed. På trods af den høje kvalitet er der dog gaver at finde i alle prisgrupper, så alle kan nyde specialiteterne.

Påskefolder 2021

Påskenyhed hos Y-design

Som noget nyt i år kan du lade medarbejderne vælge sin helt egen påskegave. Vi har nemlig viderudviklet vores valggaveshop koncept og tilbyder nu også, et lille udvalg af påskegaver deri til 240 kr. ex moms .

Medarbejderne vil få en kode, med den kan de gå ind og vælge imellem ca. 20 gaver. Der er blandt andet både lidt til den søde tand og til at pynte hjemmet med samt meget mere.

Medarbejderen skal have valgt sin gave inden d. 7. marts 2021 og vi levere dem senest fredag d. 19. marts 2021. Bestil på lenette@y-design.dk eller ring på 92 82 28 57 for yderligere information.

Se påskeshoppen her
Scroll på siden eller giv hoptimisten et tryk på hovedet og se, hvor hoppende glad den bliver!
Find dig en Hoptimist

Påskegaver med logo

Profilér din virksomhed med en påskegave med logo, tekst eller slogan. Tænker du på at gøre lidt ekstra for dine kunder, bestyrelse eller ansatte i påsken, er en påskegave med logo en god idé.

Vi har et stort udvalg af påskeæg, chokoladeæg og påskepynt i alle prisgrupper, så der er helt sikkert en løsning, som du vil blive stolt af at aflevere, plus du vil få en rigtig god profilering med en logopåskegave.

Hvis du overvejer en påskegave med logo, så kontakt os her, så finder vi sammen påskegaven, der passer til dine behov, så din virksomhed bliver profileret på den bedst mulige måde. Med din viden omkring jeres virksomhed, og vores erfaring inden for grafisk design, kreativitet og produkter, er vi sikre på, at vi i fællesskab kan finde en masse påskegaveidéer, der kan bruges som påskegave til ansatte, kunder, forretningsforbindelser m.m.

Mangler du en firma påskegave til dine medarbejdere eller kunder?

Så kan du i samarbejde med os finde påskegaven, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. Vi har et stort udvalg af påskegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige påskegaver til dine ansatte, kunder osv.

Om du er til et klassisk påskeæg, en kurv fyldt med chokolade, vin, lakrids påskeæg fra Johan Bülow, summerbird påskeæg, påskepynt eller en helt anden påskegave, kan du finde inspiration i vores påskesortiment. Har du specifikke påskegaver ønsker du ikke kunne finde, kontakt os endelig så vi kan lave et specialoplæg til dig.

Kontakt os på 7030 2386 eller skriv til kontakt@y-design.dk

Leveringsmuligheder

1

Levering til erhvervsadresse

Når den ønskede gave er fundet kan du få alle gaverne leveret samlet til en erhvervsadresse for 99 kr. ex. moms.
2

Levering til pakkeshop

Du kan også få gaven leveret til den pakkeshop der ligger tættest på modtagerens hjemmeadresse for 49 kr. ex. moms pr. pakke. Vi skal bruge navn, adresse, mail og mobilnummer, du kan downloade en excel skabelon nedenfor.
3

Levering til privatadresse

Derudover kan du få sendt påskegaven direkte hjem til modtageren for 79 kr. ex. moms pr. pakke. Vi skal bruge navn, adresse, mail og mobilnummer, du kan downloade en excel skabelon nedenfor.
Download excel skabelon