Påskegaver 2020 – Påskegaven til dine ansatte eller kunder

Påskeæg, påskepynt eller andre påskegaver bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige påskegave om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Se alle vores påskegaver

Fristende påskegaver

Se vores udvalg af lækre påskegaver.

Påskegaver med logo

Profilér din virksomhed med en påskegave med logo, tekst eller slogan. Tænker du på at gøre lidt ekstra for dine kunder, bestyrelse eller ansatte i påsken, er en påskegave med logo en god idé.

Vi har et stort udvalg af påskeæg, chokoladeæg og påskepynt i alle prisgrupper, så der er helt sikkert en løsning, som du vil blive stolt af at aflevere, plus du vil få en rigtig god profilering med en logopåskegave.

Hvis du overvejer en påskegave med logo, så kontakt os her, så finder vi sammen påskegaven, der passer til dine behov, så din virksomhed bliver profileret på den bedst mulige måde. Med din viden omkring jeres virksomhed, og vores erfaring på grafisk design, kreativitet og produkter, er vi sikre på, at vi i fællesskab kan finde en masse påskegaveidéer, der kan bruges som påskegave til ansatte, kunder, forretningsforbindelser m.m.

Brands

Vi forhandler rigtig mange forskellige brands, som alle har nogle kvalitetsprodukter i forskellige prisgrupper. Det gør, at vi kan udvælge påskeæg og påskegaver i forskellige kvaliteter og prisgrupper, og derfor kan matche alle forskellige behov. Om du har brug for et stort og eksklusivt summerbird påskeæg, eller en billig logo påske gave til at sende med dine produkter fra din webshop, eller bruge til at dele ud fra din butik, så kan vi hjælpe dig.

Scroll på siden eller giv hoptimisten et tryk på hovedet og se, hvor hoppende glad den bliver!
Find dig en Hoptimist

Mangler du en firma påskegave til dine medarbejdere eller kunder?

Så kan du i samarbejde med os finde påskegaven, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. Vi har et stort udvalg af påskegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige påskegaver til dine ansatte, kunder osv.

Om du er til et klassisk påskeæg, en kurv fyldt med chokolade, vin, lakrids påskeæg fra Johan Bülow, summerbird påskeæg, påskepynt eller en helt anden påskegave, kan du finde inspiration på vores webshop. Har du specifikke påskegaver ønsker du ikke kunne finde, kontakt os endelig så vi kan lave et specialoplæg til dig.

Kontakt Leif på 2614 1591 eller skriv til leif@y-design.dk