Påskegaver 2018 – Påskegaven til dine ansatte eller kunder

Påskeæg, påskepynt eller andre påskegaver bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige påskegave om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Se alle vores påskegaver

Påskegaver med logo

Profiler din virksomhed med en påskegave med logo/tekst/slogan. Tænker du på at gøre lidt ekstra for dine kunder, bestyrelse, ansatte eller kunder, kunne en påskegave med logo være en god ide.

Vi har et stort udvalg af påskeæg, chokoladeæg, påskepynt i alle prisgrupper, så der er helt sikkert en løsning, som du vil blive stolt af at aflevere, plus du vil få en rigtig god profilering med en logo påskegave.

Hvis du overvejer en påskegave med logo, så kontakt os her, så finder vi sammen påskegaven, der passer til dine behov, så din virksomhed bliver profileret på den måde du ønsker det. Med din viden omkring jeres virksomhed, og vores erfaring på grafisk design, kreativitet, produktviden, er jeg sikker på at vi i fællesskab kan finde en masse påskegave ideer, der kan bruges som påskegave til ansatte, kunder, forretningsforbindelser m.m.

Påskegave brands

Vi forhandler rigtig mange forskellige brands, som alle har nogle kvalitetsprodukter i forskellige prisgrupper. Det gør, at vi kan udvælge påskeæg og påskegaver i forskellige kvaliteter og prisgrupper, og derfor kan matche alle forskellige behov. Om du har brug for et stort og eksklusivt summerbird påskeæg, eller en billig logo påske gave til at sende med dine produkter fra din webshop, eller bruge til at dele ud fra din butik, så kan vi hjælpe dig.

Mangler du en firma påskegave til dine medarbejdere eller kunder?

Så kan du i samarbejde med os finde påskegaven, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. Vi har et stort udvalg af påskegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige påskegaver til dine ansatte, kunder osv.

Om du er til et klassisk påskeæg, en kurv fyldt med chokolade, vin, lakrids påskeæg fra Johan Bülow, summerbird påskeæg, påskepynt eller en helt anden påskegave, kan du finde inspiration på vores webshop eller kig i vores påskegavekatalog. Har du specifikke påskegaver ønsker du ikke kunne fine, kontakt os endelig så vi kan lave et specialoplæg til dig.

Kontakt Leif på 2614 1591 eller skriv til leif@y-design.dk

Vores leverandører