Påskegaver 2023

Påskegaven til dine ansatte eller kunder

Påskeæg, påskepynt eller andre påskegaver bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige påskegave om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Se alle vores påskegaver

Se alle vores brands til påskegaver

Påskegaver hos Y-Design

Hos Y-Design finder du ikke kun et stort udvalg af firmajulegaver og reklameartikler. Vi er også sprunget ud som påskegaver firma. Du finder derfor et stort udvalg af påskegaver i mange forskellige størrelser og smagsvarianter her hos os. Vi tilbyder nemlig alt lige fra de klassiske påskeæg fra bl.a. Summerbird og lakrids fra Johan Bülow til gavekurve med en masse lækkerier og endda enkelte med skønne produkter fra bl.a. Royal Copenhagen. Vores påskeæg og gavekurve fås i mange forskellige størrelser og prisgrupper, så der er noget for enhver smag og økonomi.

Som kunde hos os er du garanteret, at du kun får leveret produkter af den højeste kvalitet med en fornuftig holdbarhed. Vores udvalg består nemlig udelukkende af specialiteter fra en lang række kvalitetsmærker. Vores påskegaver leveres også i en flot indpakning, så gaverne er klar til at blive delt ud inden påskeferien melder sin ankomst.

Forkæl dig selv og dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med en påskegave af højeste kvalitet til en fornuftig pris her hos os.

Se alle vores påskegaver

Skal din næste påskegave være økologisk?

Vi har et bredt udvalg af økologiske påskegaver, heriblandt dragerede nødder, gourmet skumfiduser fra The Mallows, langtidskogt lakrids fra Johan Bülow og gourmet chokolade fra Summerbird og mange flere lækkerier, som dine ansatte, kunder og forretningsforbindelser uden tvivl vil sætte stor pris på. Vi har også et fint udvalg af gavekurve og økokasser med en masse skønne lækkerier, bl.a. øl, chokolade, vingummi, nødder og meget mere. Her er lidt for enhver smag af allerhøjeste kvalitet fra velkendte mærker.

Når du vælger en økologisk påskegave, kan du være sikker på, at den er fremstillet i råvarer i kompromisløs kvalitet, som kan nydes med god samvittighed. På trods af den høje kvalitet har vi påskegaver til ansatte i mange forskellige prisgrupper, så alle kan nyde specialiteterne.

  • SILVER EGGS

    Fra 70,00 kr.470,00 kr. Se produktet

Påskegaver med eget logo

Få jeres eget logo printet på påskegaven og gør gaven mere speciel.

Hos Y-design tilbyder vi en række udvalgte produkter, hvor det er muligt at få trykt jeres firmas eget logo på dem. En påskegave med logo er en god måde at give en mere personlig gave til medarbejdere eller kunder, for at vise deres værdsættelse. Du kan kontakte os på kontakt@y-design.dk eller ringe til os på 7030 2386 for at høre mere.

For at få logotryk på dine påskegaver skal du kontakte os, og så aftaler vi hvordan jeres logo kan placeres på den påskegave, du har i sinde at give. Du kan se et udvalg af vores påskegaver med mulighed for logotryk i galleriet til højre eller klikke på knappen herunder for at se hele udvalget.

Se alle påskegaver med logomulighed

Se vores Påskekatalog for 2023

Xocolatl

Sønderjysk chokolade af højeste kvalitet og søde honningkager med masser af honning efter gamle opskrifter. Chokoladen og jagten på den ultimative smag er målet. Råvarerne er nøje udvalgt kombineret med kærlighed kommer i hvert eneste stykke chokolade.

Xocolatl ønsker at give en fantastisk smagsoplevelse

Mangler du en firma påskegave til dine medarbejdere eller kunder?

Så kan du i samarbejde med os finde påskegaven, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. Vi har et stort udvalg af påskegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige påskegaver til dine ansatte, kunder osv.

Om du er til et klassisk påskeæg, en kurv fyldt med chokolade, vin, lakrids påskeæg fra Johan Bülow, summerbird påskeæg, påskepynt eller en helt anden påskegave, kan du finde inspiration i vores påskesortiment. Har du specifikke påskegaver ønsker du ikke kunne finde, kontakt os endelig så vi kan lave et specialoplæg til dig.

Kontakt os på 7030 2386 eller skriv til kontakt@y-design.dk

Leveringsmuligheder

1

Levering til erhvervsadresse

Når den ønskede gave er fundet kan du få alle gaverne leveret samlet til en erhvervsadresse for 99 kr. ex. moms.
2

Levering til pakkeshop

Du kan også få gaven leveret til den pakkeshop der ligger tættest på modtagerens hjemmeadresse for 49 kr. ex. moms pr. pakke. Vi skal bruge navn, adresse, mail og mobilnummer, du kan downloade en excel skabelon nedenfor.
3

Levering til privatadresse

Derudover kan du få sendt påskegaven direkte hjem til modtageren for 79 kr. ex. moms pr. pakke. Vi skal bruge navn, adresse, mail og mobilnummer, du kan downloade en excel skabelon nedenfor.
Download excel skabelon

Vores påskegave ekspert

Hvad kan Y-Design tilbyde af påskegaver? Sidder du med det spørgsmål, kan du altid ringe til Marie, som har det store overblik over alle vores påskegaver.

Hos os kan du få det, lige som du vil have det. Vi har nemlig både påskegaver med logo, økologiske påskegaver, skønne gavekurve og et stort udvalg af lækkerier – og vi har noget i alle prisklasser. Vi er derfor sikre på, at du helt sikkert kan finde påskegaver hos os, som falder i din smag og passer til din økonomi.

Ring til Marie på 70 30 23 86 og få hjælp til påskegaverne til din virksomhed!

Kontakt os for mere information

Marie Borup på telefon (+45) 7030 2386
eller på email marie@y-design.dk