Pænt goddag

Y-design vil være din totalleverandør af firmajulegaver, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hos os er god service en selvfølge – I får produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser, og vi holder, hvad vi lover. Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig i dit valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Gaven til medarbejderne kan frit sammensættes efter ønske, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Vi sørger også for en flot indpakning, vedlægger håndskrevet til/fra-kort og sender alt sammen derhen, hvor du ønsker det, om det er ét eller flere steder.

Vi har også en hjemmeside hvor vi sælger t-shirt med slogans, blandt andet roligan tøj.

Hvorfor firmajulegaver?

I Danmark bruger virksomheder mange ressourcer på at sikre, at deres medarbejdere er tilfredse. Som en del af dette, har det i mange år været tradition, at virksomheder giver julegaver til de ansatte.

Y-designs fokusområde er derfor firmajulegaver, og vi starter hvert år allerede i januar, med at tage på messer for at finde en bredt og spændende udvalg af julegaver til dine ansatte. Derfor er vi sikre på, at du kan finde en firmajulegave som vækker glæde hos dine medarbejdere hos os.

Om du ønsker at give en udvalgt firmajulegave til dine medarbejdere eller om du ønsker at tilbyde dine medarbejder en valggaveshop, hvor de selv skal vælge deres julegave, så har vi løsningen.

Mød vores stærke team

Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive om valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Leif Antonsen

Leif Antonsen
Ejer

Jeg ejer Y-design sammen med min kone, hvor vi i fællesskab prøver at skabe trygge rammer når der skal købes firmajulegaver, reklameartikler eller profiltøj.
Privat har jeg 3 børn med Bettina.

Mikkel Moth

Mikkel Moth
Sælger

Mikkel er vores dygtige sælger på profiltøj og reklameartikler. Mikkel har mange års erfaring indenfor tekstilbranchen og er den rette til at guide dig til det rette valg udfra dine behov.
Mikkel er bosat i Kolding og har 2 børn.

Kontakt os

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Uanset hvad spørgsmålet går på har vi eksperter til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.