Pænt goddag hos Y-design

Y-design vil være din totalleverandør af firmajulegaver, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hos os er god service en selvfølge – I får produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser, og vi holder, hvad vi lover. Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig i dit valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Gaven til medarbejderne kan frit sammensættes efter ønske, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Vi sørger også for en flot indpakning, vedlægger håndskrevet til/fra-kort og sender alt sammen derhen, hvor du ønsker det, om det er ét eller flere steder.

Vi har også en hjemmeside hvor vi sælger t-shirt med slogans, blandt andet roligan tøj.

Hvorfor firmajulegaver?

I Danmark bruger virksomheder mange ressourcer på at sikre, at deres medarbejdere er tilfredse. Som en del af dette, har det i mange år været tradition, at virksomheder giver julegaver til de ansatte.

Y-designs fokusområde er derfor firmajulegaver, og vi starter hvert år allerede i januar, med at tage på messer for at finde en bredt og spændende udvalg af julegaver til dine ansatte. Derfor er vi sikre på, at du kan finde en firmajulegave som vækker glæde hos dine medarbejdere hos os.

Om du ønsker at give en udvalgt firmajulegave til dine medarbejdere eller om du ønsker at tilbyde dine medarbejder en valggaveshop, hvor de selv skal vælge deres julegave, så har vi løsningen.

Mød vores stærke team

Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig om valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Leif Profil

Leif Antonsen
Ejer

Telefon: (+45) 2614 1591
Mail: leif@y-design.dk

Leif er ejeren af Y-design, der prøver at skabe de bedste og tryggeste rammer og oplevelser for kunder, når der skal købes firmajulegaver, reklameartikler eller profiltøj.

Julie Lund Hansen
Salg og markedsføring

Telefon: (+45) 7030 2386
Mail: julie@y-design.dk

Julie står for al markedsføring via mails, sociale medier og meget mere. Hun er derudover også skarp, på reklameartikler og profiltøj og hjælper gerne med dette.

Lenette Profil

Lenette Lund
Salg og kundesupport

Telefon: (+45) 9282 2857
Mail: lenette@y-design.dk

Lenette er personen bag vores kontakt email og vil med glæde gerne tage imod de forskellige henvendelser, som kan komme når der er spørgsmål. Derudover er hun skarp på firmagaver og finder gerne den rigtige løsning til lige præcis dig.

Anders Lundbak
Salg og ledelse

Telefon: (+45) 3073 7919
Mail: anders@y-design.dk

Anders står for salg af firma- og kundegaver, profiltøj, reklameartikler og lignende hos Y-design. Han tager derudover også del i ledelsen internt i virksomheden, som bidrager til et behageligt og effektivt arbejdsmiljø, der i sidste ende gavner både medarbejdere og kunder.

Stine Svangård
Salg og indkøb

Telefon: (+45) 3073 7917
Mail: stine@y-design.dk

Stine spiller en vigtig rolle i salg af diverse varer hos Y-design, og står samtidigt også for indkøb af netop disse. Hendes indsats her bidrager til, at alle kunder hos Y-design kan få et enormt udvalg af forskelligartede og unikke gaver, profiltøj, reklameartikler og meget mere.

Bogholderi

Ønsker du at kontakte vores bogholderi? Så bedes du skrive til nedenstående mail.
Mail: faktura@y-design.dk

Kontakt os

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Uanset hvad spørgsmålet går på har vi eksperter til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.