Pænt goddag

Vi vil være din totalleverandør af firmajulegave, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hos os er god service en selvfølge – I får produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og vi holder hvad vi lover. Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive om valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Gaven til medarbejderne kan frit sammensættes efter ønske, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Sørger for flot indpakning, vedlægger håndskrevet til/fra-kort og sender det derhen hvor du ønsker det.

Firmajulegaver

I Danmark bruger virksomheder mange ressourcer på at sikre at tilfredse medarbejdere, og det har i mange år været en tradition at virksomheder giver julegaver til de ansatte.

Y-design’s fokus område er firmajulegaver, og starter hvert år allerede i januar, med at tage på messer for at finde en bredt og spændende udvalg af julegaver til ansatte. Derfor er vi sikre på at du kan finde en firmajulegave som vækker glæde hos dine medarbejdere hos os.

Om du ønsker at give en udvalgt firmajulegave til dine medarbejdere eller om du ønsker at tilbyde dine medarbejder en valggaveshop, hvor de selv skal vælge deres julegave, så har vi løsningen.

Mød vores team

Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive om valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Bettina Yde
Ejer

Ejer af virksomheden Y-design. Vi sælger firmajulegaver, merchandise og profiltøj.
Kontor og showroom på Dalbygade 40E, 6000 Kolding. Døren er altid åben for besøg.

Udover faglige kompentencer bestrider jeg også rollen som mor til 3 dejlige drenge. Samboende med Leif i Kolding.

Leif Antonsen
Ejer

Jeg ejer Y-design sammen med min kone, hvor vi i fællesskab prøver at skabe trygge rammer når der skal købes firmajulegaver, reklameartikler eller profiltøj.
Privat har jeg 3 børn med Bettina.

Mikkel Moth
Sælger

Mikkel er vores dygtige sælger på profiltøj og reklameartikler. Mikkel har mange års erfaring indenfor tekstilbranchen og er den rette til at guide dig til det rette valg udfra dine behov.
Mikkel er bosat i Kolding og har 2 børn.

Katrine Junge
E-commerce Manager

Jeg er ansat som e-commerce manager ved Y-design.
Mine primære fokusområder er grafisk materiale i alle former, digital markedsføring bl.a. via Social Media, hjemmeside optimering m.fl.
Jeg er netop uddannet Multimediedesigner på IBA i Kolding, hvor jeg også er bosat. Til sommer studerer jeg igen, denne gang en PBA Web Developer, så jeg kan blive endnu skarpere indenfor mit felt og dermed give den ekstra meget gas!

Kontakt os

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Uanset hvad spørgsmålet går på har vi eksperter til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.