Pænt goddag

Y-design vil være din totalleverandør af firmajulegaver, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hos os er god service en selvfølge – I får produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser, og vi holder, hvad vi lover. Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig i dit valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Gaven til medarbejderne kan frit sammensættes efter ønske, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Vi sørger også for en flot indpakning, vedlægger håndskrevet til/fra-kort og sender alt sammen derhen, hvor du ønsker det, om det er ét eller flere steder.

Vi har også en hjemmeside hvor vi sælger t-shirt med slogans, blandt andet roligan tøj.

Hvorfor firmajulegaver?

I Danmark bruger virksomheder mange ressourcer på at sikre, at deres medarbejdere er tilfredse. Som en del af dette, har det i mange år været tradition, at virksomheder giver julegaver til de ansatte.

Y-designs fokusområde er derfor firmajulegaver, og vi starter hvert år allerede i januar, med at tage på messer for at finde en bredt og spændende udvalg af julegaver til dine ansatte. Derfor er vi sikre på, at du kan finde en firmajulegave som vækker glæde hos dine medarbejdere hos os.

Om du ønsker at give en udvalgt firmajulegave til dine medarbejdere eller om du ønsker at tilbyde dine medarbejder en valggaveshop, hvor de selv skal vælge deres julegave, så har vi løsningen.

Mød vores stærke team

Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig om valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Leif Profil

Leif Antonsen
Ejer

Telefon: (+45) 2614 1591
Mail: leif@y-design.dk

Leif er ejeren af Y-design, der prøver at skabe de bedste og tryggeste rammer og oplevelser for kunder, når der skal købes firmajulegaver, reklameartikler eller profiltøj.

Kia Profil

Kia Skov-Kjær Marshall
Markedsføringskoordinator

Telefon: (+45) 7030 2386
Mail: kia@y-design.dk

Kia er vores skarpe markedsføringskoordinator, som står for al markedsføring via mails, sociale medier og meget mere. Hun vil samtidig oftest være den første I taler med, hvis I ringer eller skriver til os.

Lenette Profil

Lenette Lund
Kundesupport

Telefon: (+45) 9282 2857
Mail: lenette@y-design.dk

Lenette er personen bag vores kontakt email og vil med glæde gerne tage imod de forskellige henvendelser, som kan komme når der er spørgsmål. Hun vil gerne give kunderne den bedste support, så oplevelsen at handle hos Y-design er ekstra god.

Bogholderi

Ønsker du at kontakte vores bogholderi? Så bedes du skrive til nedenstående mail.
Mail: faktura@y-design.dk

Kontakt os

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Uanset hvad spørgsmålet går på har vi eksperter til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.