En grønnere fremtid

Hos Y-design bliver der gået op i firmagaver med fokus på bæredygtige produkter, som hjælper kloden med et grønnere indprint. Med produkter, der kan genbruges på en ansvarlig måde eller med tøj af 100% bomuld.

Læs mere

Nogle af vores bæredygtige produkter

Ønsker du at hjælpe planeten med et mere grønt og miljøvenligt valg? Så er disse produkter muligvis noget for dig.

Wally & Whiz

Wally & Whiz har siden 2015 udviklet en vegansk familie af vingummier, der kan behage alle. Ingen kunstige smage og farvestoffer, fri for laktose, fri for gluten og ingen gelatine.

De benytter sig af 3 store fokuspunkter i deres kamp med bæredygtighed. De 3 fokuspunkter er:

Pant på deres bøtter

  • Dette betyder at de genanvender deres bøtter direkte fremfor at bruge ressourcer på at producere helt nye.

Deres plast kan genanvendes

  • De arbejder hele tiden på at forbedre deres bøtter. Dette kunne ses i 2017, hvor de reducerede deres papirforbrug til etiketter med 30%.

De benytter sig af lokalområdet

  • Størstedelen af deres materialer og råvarer kommer fra Danmark. I 2017 rykkede de deres plastproduktion fra Kina til  Slagelse i Danmark.
Se vores Wally & Whiz sortiment

Neutral – 100% økologisk fairtrade bomuld

Neutral er et tøjmærke der har stor fokus på bæredygtighed og mange af deres produkter besidder derfor også certifikater som:

Se vores Neutral sortiment

Papkrus

Vi har i vores shop dobbeltlags bionedbrydelige papkrus (man kan få med sin virksomheds logo på). Det betyder at produktet efter brug kan omdannes til organisk materiale, vand, CO2 og/eller metan. Dette sker naturligt ved hjælp af mikroorganismer som bakterier eller svampe. Dette betyder at der vil kunne spares på mængden af papiraffald, til trods for at dette materiale ikke er det der er mest skadelig for kloden.

Se vores papkrus sortiment
Dette er et billede af Salvador kuglepennen, som er lavet af genbrugeligt pap.

Salvador kuglepen fra Bullet

Kuglepennen fra Bullet har et hylster lavet af genbrugspap. Denne kuglepen er også en del af sortimentet vi tilbyder vores kunder at de kan få en kuglepen med logo på. Resten af kuglepennen er lavet i ABS plastik. Dette plastik er en af de mest kendte former for plastik og bruges blandt andet også i meget merchandise. Eksempler på disse er fx. Lego.

Se vores kuglepenne sortiment

Ayaida flasker

Ayaidas termoflasker er skabt med omtanke på de næste generationer i tilfælde af, at man bliver ved med at forbruge uden omtanke. Deres mission med produkterne er blandt andet at lette planeten for den kæmpe mængde plastaffald den i øjeblikket oplever. Derudover er deres produkter lavet i materialer, der er sunde for forbrugerne. De går meget op i en cirkulær frem for lineær produktlivscyklus.

Se vores Ayaida sortiment

Bæredygtighed hos Y-design

Hos Y-design går vi meget op i at der skal være noget for enhver smag. Dette gælder både hvis du er til lækkert brugskunst og luksus chokolade. Men det gælder især også for dem der vil være med til at skåne kloden, for de mange ressourcetunge ændringer der tærer på miljøet i øjeblikket. Dette vil vi selvfølgelig gerne støtte op om at bekæmpe! Derfor kan du her finde vores bæredygtige produkter, både i form af gaver der kan vælges i vores valggaveshop, men også produkter du som arbejdsgiver vælger at klæde dine medarbejder i, skrive med og drikke af. Derudover kan du læse nærmere om hvilke tiltag vi som virksomhed benytter os af, for at gøre vores i kampen om at beskytte klimaet og miljøet. Hjælp kloden med bæredygtige firmagaver hos Y-design.

Se vores bæredygtige sortiment
Certifikatet for "Vi støtter miljøvenlig pakning"

Vi støtter miljøvenlig pakning

Miljøvenlig paknings formål er at spare på klodens ressourcer. De er med til at rådgive virksomheder om miljøvenlig emballage og pakning, og har derudover udviklet nogle råd og retningslinjer, der skal overholdes af virksomheder, hvis de vil være medlem af miljøvenlig pakning. Herunder blandt andet råd som: 

  • Anvend altid så lidt emballage som muligt, f.eks. bølgepap.  
  • Anvend emballage fremstillet af genbrugsmateriale.
  • Anvend miljøvenligt kassefyld til at udfylde overskydende plads.
  • Spar på papiret, print så få pluksedler, følgesedler mv. som muligt.
  • Anvend genanvendelig og / eller miljøvenlig emballage.

Hos os betyder det høj fokus på genanvendelse af de papkasser og emballage vi får, samt at de nye kasser og emballage vi bruger, er lavet med henblik på at skåne miljøet.

CSR Mærket

Hvad er CSR? CSR er en forkortelse for corporate social responsibility, det betyder at vi som virksomhed foretager flere initiativer, der berører samfundet på en positiv måde. CSR-mærket har til formål at sprede budskabet om at det er vigtigt for virksomheder at tage samfundsmæssigt ansvar. Eksempler på CSR kan være forskellige miljø- og klimahensyn, fokus på sociale vilkår eller økonomiske udfordringer – eller en øget indsats for at forbedre medarbejdernes vilkår. Det er i høj grad etiske områder, der bliver berørt, når en virksomhed har fokus på CSR. Hos os ligger fokuset især på miljø og klimahensyn i forhold til at vi genbruger vores papkasser og ellers sender vi FSC-certificeret papkasser der også har Resy kontrolmærket, der understreger at kasserne kan genanvendes.

Certifikatet for "CSR-Mærket"

Kontakt os for mere information

Hvis du vil vide mere om vores bæredygtige tiltag og produkter, eller er du i tvivl om noget er du velkommen til at kontakte os via email på kontakt@y-design.dk via telefon på +45 7030 2386 eller ved at udfylde den følgende form: