Firmagaver

- Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige firmagaver

Firmagaver kan være lige så svære at udvælge, som når du skal finde en julegave til din mor. Når du har besluttet, at du har brug for firmagaver, er det derfor en god idé, at kontakte os hos Y-design. Vi har nemlig mange års erfaring med at finde den perfekte firmagave. Hvis du har ønsker, som ikke er vist, så kontakt os endelig. Så kan vi finde den helt rigtige løsning, som dækker dine behov.

Nogle af vores mest solgte firmagave brands

Firmagaver kommer i mange afskygninger – og Y-Design har meget at byde på

Kundegaver

Vi har kundegaver som dækker alle behov og formål

Gå til kundegaver
Firmajulegaver

Vi tilbyder et stort udvalg af fantastiske firmajulegaver

Valggaveshop

Vi skræddersyer din valggaveshop til dine behov

Gå til valggaveshop

Vi er hoptimistiske om, at vi kan hjælpe dig

Hos Y-design arbejder vi året rundt med at snakke med leverandører og er på messer i hele Europa for at sikre os, vi har et spændende sortiment af firmagaver. Vi bruger vores mange års erfaring på området, til at finde frem til de bedste varer, så vi både har de gamle kendinge og de nye ansigter i klassen.

Vi har mange overvejelser omkring vores firmagavesortiment, og når vi udvælger vores leverandører, bedømmer vi varerne ud fra mange forskellige krav – ikke mindst om kvaliteten er noget, Y-design kan stå bag. For os er det vigtigt med bæredygtighed og social ansvarlighed.

Vi prøver at samle et bredt sortiment af kendte brands såvel som up-coming designere, og vores blik er både i udland og indland, og derfor er vi hoptimistiske om, at vi kan hjælpe dig.

Vingaver

 

Se vores udvalg af vingaver

Vi har hos Y-design valgt at dedikere os til vinens verden. Derfor har vi lavet nogle velsmagende vingaver, klar til at blive givet!

Sommergaver

 

Sommeren nærmer sig

Solens stråler trækker os uden for, giver os overskud og giver lidt ekstra glæde i hverdagen. Men hvorfor stoppe der? Hvorfor ikke tage dine medarbejdere eller kunder i hånden og før dem glade ind i sommermånederne med en sommergave. Hvis ikke allerede, at det er en tradition i din virksomhed at uddele sommergaver, så kan det måske blive det. Du vil opdage, at en lille gestus kan skabe stor glæde og værdiskabelse i jeres holdånd og samarbejde.

Jubilæumsgaver

Har du styr på firmagaven til virksomhedens jubilæer, fødselsdage og andre begivenheder?

Vi kan tilbyde din virksomhed en løsning, hvor Y-design laver en online årskalender med virksomhedens jubilæer, fødselsdage og andre vigtige begivenheder, hvor der skal gives en gave til medarbejdere, kunder eller partnere. Vi sætter nogle retningslinjer I samarbejde med jer, og derefter sørger vi for en god gave, med levering og gaveindpakning, som matcher den person eller virksomhed som den er til.

Vi kan også opsætte en lukket virksomhedsgaveshop, hvor jeres medarbejdere selv kan vælge deres fødselsdagsgaver, ud fra et udvalg I enten selv kan bestemme eller lade os bestemme det for jer. Vi har mange års erfaring, og kan udvælge et passende sortiment.

Vi prøver at samle et bredt sortiment af kendte brands såvel som up-coming designere, og vores blik er både i udland og indland, og derfor er vi hoptimistiske om, at vi kan hjælpe dig.

Ros dine dygtige medarbejdere med en god firmagave

Har dine sælgere lavet salgsrekord? Har dit produktionsteam ydet en ekstra indsats for at få alle produkter klargjort til salg? Har alle dine medarbejder bare fortjent en firmagave, fordi de er så smadder gode? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af firmagaver og til enhver smag. Om du søger stort eller småt, så har vi noget for dig.

En firmagave kan være rigtig god til at vise dine medarbejdere, at du anerkender deres hårde arbejde. Og hvis du er i tvivl om, hvad de skal have, så hjælper vi dig med vores mange års erfaring.

Påskegaver

Et udvalg af brands som vælges af vores kunder til påskegaver

Vi har et bredt udvalg af påskegaver hos Y-design, så om du skal bruge noget til 5 kr. eller en overdådig påskegave til 500 kr, så kan vi løse opgaven for dig. Vi har udvalgt et par super skarpe leverandører, som du kan se nedenunder. Årets påskegaver kommer på shoppen i løbet af februar hvert år.

Påskegaver bruges som ofte til et af følgende:

  • Påskegave til de ansatte
  • Påskegave til kunder/gæster
  • Påskegave til bestyrelser og forretningsforbindelser

Gavekurve

Hvis du er på udkig efter en sikker vinder, der altid vækker glæde hos modtageren, så skal du gå efter en af vores mange gavekurve. En gavekurv indeholder forskellige lækkerier, som modtageren enten kan dele med sine kolleger, venner eller familie. Et klassisk indhold i julekurv er rødvin, chokolade, lakridser, karameller, mm. Gavekurve er gaven, som altid sidder lige i skabet

Elektronik er i top 3 som firmagave hos mænd

Når vi hos Y-design analyserer på, hvilke produkt kategorier vi sælger flest firmagaver af, så er elektronik år efter år i top 3. Når det er sagt, så viser vores analyser også, at det primært er mænd der køber og vælger elektronik som firmagave. Herunder er lidt gode forslag til elektronik:

Især SACKit er populær blandt vores kunder, måske fordi det er dansk design og derfor ræsonnerer med den danske befolkning.

Firmaindpakning

Vi sætter en ære i at kunne levere en firmagave med en flot indpakning. Derfor designer vi hvert år vores helt egen gaveindpakning, der bliver udvalgt på baggrund af tidens trends for farver og mønstre. Når du køber firmajulegaver fra vores valggaveshop er gaveindpakning medregnet i prisen.

Julegaver med gaveindpakining
To gaver i gaveindpakning

Levering af firmagaver

Vi kan selvfølgelig sørge for levering af dine firmagaver. Uanset om de skal leveres til én adresse i Danmark, eller om de skal fordeles rundt i hele verden, sørger vi for, at alle toldpapirer osv. er i orden, så firmagaven kommer frem rettidigt.

Stine påskegaver

Kontakt os for mere information

Stine Svangård på telefon (+45) 3073 7917
eller på email stine@y-design.dk