Firmagaver – vi hjælper dig med at finde de helt rigtige

Firmagaver kan være lige så svære at udvælge, som når du skal finde en julegave til din mor:-) Så derfor skal du, når du har besluttet, at du har brug for firmagaver, kontakte os hos Y-design, da vi har erfaring med at finde den perfekte firmagave.

Hos Y-design hjælper vi vores kunder med at finde den perfekte firmagave, som kan deles op i kategorier som:

Hvis du har nogle ønsker som ikke er nævnt ovenfor, som kontakt os endelig, så vi kan finde den rigtige løsning til dig og dine behov.

Nogle af vores mest solgte firmagave brands

Firmagaver
Udtalelse fra kunde

Firmagaver

Gitte Jensen Lagkagehuset Middelfart

“Det er andet år, jeg køber julegaver til de ansatte. Super nemt, og noget til alle aldersgrupper. Alle medarbejder får noget de kan bruge. Dejligt der er så meget at vælge imellem. Super service, og er altid behjælpelige både pr mail og telefon. Kan ikke andet end give 5 stjerner. God jul.”

5 / 5 stjerner

Firmajulegaver

Vi tilbyder et stort udvalg af firmajulegaver

Firmajulegaver

Valggaveshop

Vi skræddersyer din valggaveshop

Valggaveshop

Kundegaver

Vi tilbyder et stort udvalg af kundegaver

Kundegaver

Vores brands

Y-design har et bredt portfolio af brands

Rosendahl Design Group som firmagaver- Holmegaard stager og vaser

Levering af firmagaver

Vi kan selvfølgelig sørge for levering af dine firmagaver, om de skal leveres på 1 adresse i DK, eller skal fordeles rundt i hele verden, sørger vi for at alle toldpapirer osv. er i orden, så firmagaven kommer frem rettidigt.

Ønskes der en speciel gaveindpakning, så er vi også eksperten på dette område, og sætter en ære i at lave en flot gave indpakning.

Kontakt os i dag for et møde

Køb din firmagave hos Y-design og vis din påskønnelse af din ansatte/kollegaer.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige firmagave, kontakt os via formularen her.

Har du styr på firma gaven til virksomheden jubilæer, fødselsdage og andre begivenheder?

Vi tilbyder virksomhederne en løsning, hvor Y-design laver en online årskalender med virksomhedens jubilæer, fødselsdage og andre begivenheder, hvor der skal gives en gave. I samarbejde med jer, har vi sat nogle retningslinjer og derefter sørger vi for en god gave, levering og gaveindpakning, som matcher den person/virksomhed som skal have gaven.

Den kan også laves en lukket virksomheds gaveshop, hvor jeres medarbejdere selv kan vælge sin fødselsdagsgave, ud fra nogle gaver som i har valgt, eller i lader os om at vælge de gaver, som medarbejderen skal kunne vælge imellem.

 

Mangler du firmagaver til dine dygtige medarbejdere?

Har dine sælgere lavet salgsrekord? Eller har dit produktionsteam ydet en ekstra indsats for at få alle produkter klargjort til salg? Eller har alle dine medarbejder bare fortjent en firmagave? Så er du kommet til det rigtige sted.

Hos Y-design arbejder vi hele året rundt med at snakke med leverandører og er på messer i hele Europa, for at sikre os vi har et spændende firmagave sortiment.

Vi har mange overvejelser omkring vores firmagave sortiment, og når vi udvælger vores leverandører, kigger vi på mange forskellige ting som:

Vi prøver at samle en sortiment af kendte brands og upcomings designers, både udlands og dansk firmagaver, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Julekurve som firmagave

Hvis du er på udkig efter en sikker vinder, der altid vækker glæde hos modtageren, så skal du gå efter en af vores mange gavekurve. En gavekurv indeholder forskellige lækkerier, som modtageren enten kan dele med sine kolleger, venner eller sin famile. Et klassisk indhold i julekurv er rødvin, chokolade, lakridser, karameller osv. Et par af de produkter vi tror meget på er:

Du kan bladre lidt rundt i vores kategorier som:

Elektronik som firmagave

Når vi hos Y-design analyserer på hvilke produkt kategorier, hvor vi sælger flest firmagaver, så er elektronik år efter år altid i top 3. Når det er sagt, så viser vores analyser også at det primært er mænd der køber/vælger elektronik som firmagave. Hvis jeg skal fremhæve nogle produkter, så kunne det være:

Nedenunder kan du se et par udvalgte brands, der har nogle populære produkter. Specielt Sack it er populær, måske fordi det er dansk design, og måske derfor det hitter som en dansk firmagave.

Påskegave som firmgaver

Påskegaver

Vi har et bredt udvalg af påskegaver hos Y-design, så om du skal bruge noget til 5 kr. eller en overdådig påskegave til 500 kr, så kan vi løse opgaven for dig. Vi har udvalgt et par super skarpe leverandører, som du kan se nedenunder. Årets påskegaver kommer på shoppen i løbet af februar hvert år.

Påskegaver bruges som ofte til et af følgende:

  • Påskegave til de ansatte
  • Påskegave til kunder/gæster
  • Påskegave til bestyrelser og forretningsforbindelser

Firmagave indpakning

Vi sætter en ære i at kunne levere en firmagave med en flot indpakning, så derfor designer vi hvert år vores
helt egen gaveindpakning,der bliver udvalgt udfra tidens trend farver og mønster. Når du køber Firmajulegaver fra
vores valggaveshop, så er gaveindpakning medregnet i prisen.

Julegaver med gaveindpakining
To gaver i gaveindpakning

Firmagave indpakning

Vi sætter en ære i at kunne levere en firmagave med en flot indpakning, så derfor designer vi hvert år vores helt egen gaveindpakning, der bliver udvalgt udfra tidens trend farver og mønster. Når du køber Firmajulegaver fra vores valggaveshop, så er gaveindpakning medregnet i prisen.