Firmatøj med logo

Hos Y-design kan du bestille firmatøj med dit logo på som både tryk og broderi. Vores sortiment af firmatøj dækker over et bredt udvalg af kategorier, så du kan få alt fra t-shirts og skjorter til løbetøj og jakker med tryk. Med Y-design har du rig mulighed for at få firmatøjet præcis, som du ønsker det. Se vores udvalg ved at trykke ind på billederne herunder, og tjek nemt prisen med vores prisberegner.

Hop hurtigt til…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Med vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret om det nyeste nye fra Y-design og samtidig blive tilsendt gode tilbud og rabatter.

Firmatøj med trykt eller broderet logo til mænd og kvinder

Gennem billederne herunder kan du trykke dig ind på vores overordnede kategorier indenfor firmatøj. Hvert kategoribillede fører dig til den samme side, men med en søgning udført i forhold til den valgte kategori. Herfra er det let som en leg at skifte mellem kategorier eller lave mere specifikke søgninger.

Hvad er firmatøj?

Firmatøj er et flyvsk begreb, som ofte bruges i flæng med både profiltøj, logotøj og arbejdstøj. Der er ikke som sådan en almengyldig definition på det, men vores erfaring fortæller os, at firmatøj typisk handler mere om profilerende tøj, og derfor er nærmere beslægtet med profiltøj end arbejdstøj. Firmatøj er tøj, du benytter i firmaet, enten til at klæde dine ansætte på med, eller som for eksempel kundegaver. Arbejdstøj anvendes typisk om branchespecifikt tøj, som dine medarbejdere går i, for eksempel beskyttende veste til håndværkere eller kitler til laboranter og læger.

Hvorfor bruge firmatøj?

Et godt førstehåndsindtryk er guld værd. Når du møder et andet menneske, bruger I cirka 1 sekund på at bedømme hinanden, og der skal rigtig meget arbejde til bagefter for at ændre den bedømmelse. Derfor kan det have en ekstremt positiv effekt for din virksomhed, at dine ansatte – især dem, som har kundekontakt – er iklædt noget, som repræsenterer firmaet og dets profil. Hvis din virksomhed for eksempel profilerer sig som værende uformel og nede på jorden, kan en simpel t-shirt med tryk være med til at udstråle præcis det. Ser I jer derimod som et formelt, elegant selskab, er det måske en pæn skjorte med et diskret logo broderet i kraven, som er vejen frem.

Foruden et godt førstehåndsindtryk, er det også praktisk for andre, at kunne genkende dig og dine ansatte let:

  • Det er rart for kunderne, at kunne genkende dine sælgere når de ankommer til et kontor eller et hjem
  • Det kan hjælpe en fragtmand, som ankommer med varer, med hurtigt at finde en relevant person til at modtage
  • Det kan give dine ansatte et tilhørsforhold i virksomheden
  • Det kan give virksomheden lidt ekstra reklame, hvis dine ansatte har tøjet på i deres fritid

Der er altså masser af gode grunde til, at købe firmatøj til dine ansatte.

Vil du i gang med det samme?

Se vores udvalg

Skab synlighed med firmatøj

Rigtig mange ansatte sætter stor pris på, at have et sæt firmatøj med logo. Det giver nemlig tilhørsforhold – og det er guld værd på en arbejdsplads. Derfor kan det være en rigtig god investering for en virksomhed, at få produceret et eller flere sæt firmatøj med logo til deres ansatte. Det vigtige er at stille sig spørgsmålene, “hvilken kvalitet og stil vil de ansatte gerne gå med?” og “hvilken stil passer bedst til virksomhedens profil?”

Vi anbefaler at du i hvert fald overvejer følgende ting:

  • Logoets størrelse og placering på tøjet – diskret på brystet eller råbende på ryggen?
  • Firmatøjets kvalitet og stil – hvad er tøjets formål og brugssituation?
  • Hvad dine ansætte gerne vil gå med – spørg dem eventuelt og inkludér dem i beslutningen

Hvordan foregår det lige med logo og brodering på firmatøjet?

Hos Y-design har du mulighed for enten tryk i én eller flere farver eller broderi. Vi gør vores arbejde grundigt, så logoer, navne osv. bliver præsenteret flot på jeres nye firmatøj. Vi har i store træk bare brug for en pdf-fil med jeres logo for at komme i gang, så kan vores trykkeri i de fleste tilfælde klare opgaven derfra – og ellers kan du stole på, at vi nok skal tage kontakt, så vi kan komme hurtigst muligt videre.

Du kan også sagtens købe firmatøj uden logo på, hvis du for eksempel bare vil have nogle pæne bukser til dine sælgere eller selv har forbindelse til et trykkeri.

Firmatøj til alle sæsoner og formål

Vind og vejr er omskifteligt, og derfor skal udvalget af firmatøj være bredt. Det er det hos os. Om vi taler luftige t-shirts med broderi eller lette skjorter med tekstiltryk til en varm sensommerdag i august; lunt og omsluttende firmatøj til de kolde, våde vintermåneder, så dine ansatte kan holde varmen; eller sportstøj til DHL-stafet, idrætsdag eller andre fysiske aktiviteter, så kan Y-design klæde dig godt på.

Stolt dansk leverandør med bopæl i Kolding
– vi sælger til hele landet

Vi vil være din totalleverandør af firmajulegave, firmagaver, reklameartikler og profiltøj, og vi er stolte over, det arbejde vi har gjort i Danmark indtil videre. Vi giver den alt hvad vi har, om kunden er jysk, fynsk eller sjællandsk – vores firmatøj distribueres til hele landet: Århus, Kolding, Odense, København og alt omkring eller imellem.

Y-design’s leverandører af firmatøj

Skjorter fra harvest & frost på bøjler med stort potentiale som firmatøj.

Udvalg af firmatøj og mærker

Hvis du skal bruge firmatøj med logo eller broderi, så er vi de rette at gå til. Vi har ved hjælp af mange års erfaring udvalgt en håndfuld af leverandører, som vi ved, kan levere firmatøj i de rette kvaliteter og prisklasser. Vi går nemlig meget op i at få afstemt med dig, hvad firmatøjet skal bruges til, og hvad det forventede budget er. Når vi har fundet ud af de ting, kan vi finde eksempler som matcher netop dine behov – om det så måtte være pæne skjorter med broderi, som skal holde i mange år, eller massevis af t-shirts med logo i én farve, som du kan dele ud af til begivenheder eller som kundegaver.

Vi forhandler en del forskellige mærker – nedenunder kan du se et udpluk af dem.

Klæd dine ansatte godt på med velkendte mærker

Se vores udvalg

Kontakt os i dag for et møde

Rigtig mange virksomheder klæder deres medarbejdere på med firmatøj med logo. Derfor mødes vi gerne med vores kunder, fordi vi ønsker at leverer den helt rigtige erhvervsbeklædning. Vores 350 kvm showroom ligger i Kolding, hvor du kan se mere til vores firmatøj.

Skatteregler for arbejdstøj og firmatøj

Du har sikkert som så mange andre, nogle gange svært ved at gennemskue skat’s regler plus de har det med at lave reglerne om i ny og næ, så den bedste måde at blive opdateret på er at søge information hos skat.

Der findes lidt forskellige regler du skal være opmærksom på, nemlig hvad firmatøjet skal bruges til, om det er en uniform, eller noget tøj som virksomheden stiller til rådighed. Vi har et link, du kan benytte dig af.

Skatteregler for arbejdstøj

Leveringstid på firmatøj med logo

Hele vores firmatøjssortiment kan få logo på, og hvis firmatøjet skal påføres logo, brodering eller navn, skal der påregnes 3-7 arbejdsdage fra godkendt korrektur. I de fleste tilfælde kan vi leverer dag til dag levering på tøj uden logo, fra godkendt ordrebekræftelse.

Det er ikke altid, at du som virksomhed har de rigtige filer liggende. Her vil vi gerne hjælpe og guide dig. Det bedste for os er, hvis du har en eps/AI fil eller en ulåst pdf. Hvis ikke du har det, så send hvad du har, og så tager vi den derfra.