Firmatøj med logo

Firmatøj med logo dækker over rigtig mange forskellige kategorier, som du kan se nærmere på nedenunder, hvor du kan klikke på de enkelte billeder, og se meget mere af vores erhvervsbeklædning.

Vores firmatøj bliver som oftes brugt til at give til de ansatte, men bliver også brugt som firmajulegaverkundegaver eller til noget helt tredje. Når firmatøjet bliver brugt, kan virksomheden få en masse reklame, når de ansatte bruger tøjet privat. Firmatøjet bliver selvfølgelig brugt mest, når de ansatte er på arbejde, og det er med til at sørge for at personalet bliver genkendt, når sælgerne er på kundebesøg, eller når en fragtmand leder efter en ansat på lageret.

Y-design har et bredt sortiment, så din virksomhed kan profilere sig i alle mulige situationer.

https://www.youtube.com/watch?v=2kVXHIqUHq8

Firmatøj showroom i Kolding.

Vi har firmatøj kunder i hele landet, men er du i nærheden af Kolding, er du meget til at se vores store udvalg af firmatøj kolding. Uanset hvilket fag du arbejder inden for, så har vi erhvervsbeklædningen til at klæde dine medarbejdere godt på.

På vores Y-design youtube  kan du se flere videoer fra vores showroom.

Y-design’s firmatøj leverandører

Profiltøj kan fået med eller uden logo. her er skjorter fra harvest & frost

Firmatøj udvalg og mærker

Hvis du skal bruge firma tøj, har vi gennem mange år udvalgt en håndfuld firmatøjs leverandører, som vi ved kan leverer firma tøj i forskellige kvaliteter og prisklasser. Vi arbejder rigtig meget med at få afstemt med kunden, hvad firmatøjet skal bruges til og hvad det forventede budget er, og derefter finder vi eksempler som matcher inden for deres behov.

Vi forhandler en del mærker, men nedenunder kan du se et udpluk af dem.

Skab synlighed med firmatøj

Rigtig mange ansatte sætter høj pris på at få firmatøj med logo, derfor kan det ofte være en rigtig god investering for virksomheder at få lavet firmatøj med logo til de ansatte. Det vigtige er at stille sig spørgsmålet, hvilken kvalitet og stil vil de ansatte gerne gå med? Vi anbefaler at tænke på følgende ting:

  • Firmatøjets logo størrelse og placering
  • Firmatøjets kvalitet og stil
  • Evt. snakke med de ansatte hvad de godt kan lide

Hvordan foregår det lige med logo og brodering på firmatøjet?

Vi har selvfølgelig mulighed for alle slags tryk på erhvervsbeklædningen, så logo/navne osv. bliver præsenteret flot på jeres nye firma tøj. Vi har i store træk bare brug for en pdf fil med jeres logo, så kan vores trykkeri i de fleste tilfælde klare opgaven derfra.

Du kan også godt købe firmatøj uden logo, hvis du evt. selv har forbindelse til et trykkeri eller måske ikke er interesseret der skal logo på.

Kontakt os i dag for et møde

Rigtig mange virksomheder klæder deres medarbejdere på med firmatøj med logo. Derfor mødes vi gerne med vores kunder, fordi vi ønsker at leverer den helt rigtige erhvervsbeklædning. Vores 350 kvm showroom ligger i Kolding, hvor du kan se mere til vores firmatøj.

Skatteregler for arbejdstøj og firmatøj

Du har sikkert som så mange andre, nogle gange svært ved at gennemskue skat’s regler plus de har det med at lave reglerne om i ny og næ, så den bedste måde at blive opdateret på er at søge information hos skat. Her er et link du kan bruge: Skatteregler firmatøj

Der findes lidt forskellige regler du skal være opmærksom på, nemlig hvad firmatøjet skal bruges til, om det er en uniform, eller noget tøj som virksomheden stiller til rådighed.

Firmatøj med logo leveringstid

Alt vores firmatøj sortiment kan påføres logo, og hvis firmatøjet skal påføres logo, brodering eller navn, skal der påregnes 3-7 arbejdsdage fra godkendt korrektur. I de fleste tilfælde kan vi leverer dag til dag levering på tøj uden logo, fra godkendt ordrebekræftelse.

Det er ikke altid at du som virksomhed har de rigtige filer liggende, også hjælper/guider vi selvfølgelig gerne. Det bedste for os er hvis du har en eps/AI fil eller en ulåst pdf.