Jakker med logo eller brodering

Når du skal vælge hvorvidt din firmajakke skal være med eller uden tryk eller brodering, er det vigtigt at se på hvad jakkens funktion er, og hvad den skal kunne holde til. Derfor har vi naturligvis sørget for jakker med tryk i forskelligt materiale, tykkelse og kvalitet, så vi altid har en firmajakke, som kan leve op til dine krav.

Vi har blandt andet: softshell jakker, veste, fleece, vinterjakker og dunjakker, som alle kan bruges i forskellige situationer. Alle vores firmajakker kan skræddersyes med dit logo, så det passer til dine behov.

Hernæst er det blot om at vælge om dit firmalogo på jakken skal broderes eller trykkes på, eller om jakken skal være uden tryk. Vi hjælper dig naturligvis gerne i denne proces, så du får en firma jakke, som du bliver glad for.

TEEJAYS Jakker med tryk

Få inspiration her – se vores udvalg af smarte firmajakker, fra TEEJAYS

Tee Jays - toej og profiltoej til den stilbevidste mand og kvinde. De er kendt for detaljen og den gode kvalitet

TEE JAYS jakker er god stil og flot design. Fede detaljer og høj komfort er TEE JAYS varemærke. Med TEE JAYS får I jakker dine kollegaer med garanti bærer stolt, stilsikkert og ikke mindst i en grad af høj komfort.

Se vores sortiment af Tee Jays jakker

ID Logo

ID’s jakker synonym med all-round gode produkter. I alt fra den stilrene kvalitetsjakke til den gode arbejdsjakke i kraftig kvalitet og tåler hverdagens mange gøremål. En ting er sikkert, med en ID jakke og jeres logo eller personlige præg, er i sikret god reklame og eksponering, mens i går dejlig klædt.

Se alle vores ID jakker her

Jakker med tryk fra ID

Skal du ud og have en softshell jakke som firmajakke, så kommer nedenunder vores anbefaling, af ID produkter

Craft Jakker eller anden outerwear med logo

Craft sidder tungt på outerwear markedet, og med god grund! Se noget af udvalget og lad dig inspirer

CRAFT logo

Craft er lig med høj kvalitet. Deres tøj er brugt indenfor alle tænklige sportsformer, deriblandt trekking, cykling, bjergbestigning og diverse ekstreme miljøer. Denne udbredelse og erfaring gør, tøjet slidstærkt, robust og ikke mindst et brand der er til, at stole på. Få jakker der holder med Craft.

Se alle Craft jakker og overtøj her

Jakke-brands

Y-design har et bredt sortiment inden for jakker med logo, så dine ansatte kan holde varmen, og samtidig give reklame til din virksomhed. En jakke med logo kan med rette være en del af markedsføringen og profileringen af din virksomhed. Det kan det, fordi at en jakke med firmalogo – hvad end det er tryk eller broderi – giver din virksomhed et ensartet look, og kan den vej give reklame udadtil.

Vi sælger flest firma jakker med logo fra disse brands:

ID Identity jakker med logo
Tee Jays jakker med logo

Katalog med jakker

Vi har samlet vores mest solgte jakker med logo i et firmajakke katalog, som du kan åbne og bladre i. Har du brug for at få en pdf , så kan du bare kontakte os på denne mail kontakt@y-design.dk

Tilmeld nyhedsbrev

  • Med vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret om det nyeste nye fra Y-design og samtidig blive tilsendt gode tilbud og rabatter.