Teejays Logo - Firmatøj designet med en fashion tankegang
Tee Jays stemningsbillede af en fleecejakke

Fakta

Produkter:
T-shirts, polos, knitwear, sweats, outwear

Hjemsted:
Svenstrup, Nordjylland

Grundlagt:
1976

Tee Jays

TEE JAYS er grundlagt i 1976 i Alabama af Terry Wylie. Terrys vision var at producere den bedste kommercielle kvalitets T-shirt i verden. En fleksibel og kundevenlig produktion med mulighed for special design. En vision han fik til at gå i opfyldelse hver dag igennem 25 år, hvor han solgte millioner af SOF-TEE T-shirts verden over.

I 2002 valgte Terry at gå på pension i en ung alder. Her købte Georg og Peter Høfler rettighederne til TEE JAYS efter mange års venskab og samarbejde med Terry. Med en passion for brandet og for Terrys vision grundlagde vi en europæisk profilkollektion med fokus på trends fra modebranchen med udgangspunkt i pasform og design.

Hjørnestenene i TEE JAYS’ brand er stadig kvalitet og design – og vores designere og teknikere udvikler løbende på designet og kvaliteten af tekstilerne. Resultatet er en af Europas mest unikke basiskollektioner. En kollektion med den bedste kombination af kvalitet og pris.

Læs mere om Tee Jays på deres hjemmeside.

Tee Jays med firmalogo

Vi kan hos Y-design sagtens hjælpe og guide til det vælge imellem de forskellige tryk muligheder eller brodering. Vi ved det kan være meget svært at forstår hvad der skal vælges og hvornår.

Nogle produkter egner sig bedst til at få en kvalitets brodering på jeres kommende firmatøj og noget egner sig bedst til at få en almindeligt transfertryk.