Stort showroom med profiltøj i Kolding hos Y-Design

Hvis du leder efter en måde, hvorpå du nemt og hurtigt kan få spredt awareness omkring dit brand eller din virksomhed, er det oplagt at overveje profiltøj med tryk af virksomhedens logo.

Hvad er profiltøj?

Profiltøj, eller logotøj, er beklædning, hvorpå der påtrykkes en virksomheds profil oplysninger, så som logo, adresse eller andre kontaktoplysninger. Med profiltøj i høj kvalitet kan du som virksomhed profilere dit brand, og samtidig holde medarbejdere, samarbejdspartnere eller andre affilierede varme om kroppen. En dun- eller softshell jakke med logo signalerer for omverdenen, at du kerer dig om dine medarbejdere, og gerne går den ekstra mil for at de skal føle sig godt tilpas på arbejdspladsen. Og det er god reklame for din virksomhed.

Hvad kan jeg bruge profiltøj til?

Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for profiltøj. Du kan for eksempel vælge at sponsorere det lokale ungdoms-cykelhold med lækkert profiltøj som for eksempel lune jakker eller veste, påtrykt dit logo – denne investering kommer hurtigt til at tjene sig selv hjem igen i form af den opmærksomhed, de unge modtager, når de i samlet flok cykler byen rundt iført profiltøj med din virksomheds logo synligt placeret.

Hvis du har en virksomhed, som gør brug af eksterne forhandlere eller montører, kan du forære dem arbejdstøj med din virksomheds logo påtrykt, så slutkunderne ser dit logo, når de handler med din samarbejdspartner. Og endelig kan du beklæde dine medarbejdere i profiltøj i høj kvalitet, for eksempel lækre softshell jakker, veste, fleece, vinterjakker og dunjakker – hvis kvaliteten er høj nok, vil medarbejderne ikke nøjes med at bruge tøjet på arbejdspladsen, men også i deres privatliv. Samtidig vil logotøj give dine medarbejdere en fornemmelse af sammenhold og tilhørsforhold til arbejdspladsen, og det er en sidegevinst, man ikke bør overse.

Se et udvalg af vores profiltøj her