Skjorter med logo eller brodering

Hos Y-design får du hjælp til den helt rette skjorte til dig og dine medarbejdere. Vi har skjorter i flere tekstiler, mange farver at vælge mellem, og så er vi skarpe til tryk. Vi kan trykke dit helt eget design, dit firmalogo eller noget helt tredje – og placeringen er helt op til dig.

Vi trykker firmalogo eller andre designs i enten brodering eller klassisk tryk, og vi kan hjælpe dig med at vælge den rette model til skjorten og den rette farve, så dit profiltøj får det helt rigtige look.

En skjorte i det rette design er flot til den almindelige arbejdsdag, og den giver din virksomhed synlighed til messer og kundemøder. Vores klassiske skjorter er behagelige at have på uanset hvilken model og type tekstil, du vælger.

Strygefrie skjorter med logo

Måske verdens bedste skjorte.

Skjorter med brodering i topkvalitet

Vores brede sortiment byder på både skjorter, poloshirts, jakker og meget mere. Vi har flere modeller, og flere typer af tekstiler og farver, så du kan finde det helt rigtige profiltøj til dig selv og din virksomhed. Vi hjælper med at finde lige netop dét, som passer til dine behov.

Du kan designe din helt egen skjorte med tryk eller firmalogo, og du kan vælge den type tekstil og farve, som matcher din virksomheds brand. Er du ikke sikker på hvilket look din virksomhed har behov for, så lad Y-design hjælpe dig med det helt rette design til dit profiltøj.

Du er velkommen til at se mere på vores store sortiment her på siden, hvor du også finder et stort udvalg af forskellige farver, modeller og tekstiler.

Kontakt os gerne, og få en snak om hvad netop din virksomhed har behov for.

Vores leverandører

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Med vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret om det nyeste nye fra Y-design og samtidig blive tilsendt gode tilbud og rabatter.

Se mere om profiltøj