Til august vender DHL stafetten tilbage! Kom og få designet dit firmas logo på dit løbetøj og giv konkurrenterne en overraskelse!

DHL STAFETTEN - Bring dit firmas logo til udtryk, når I tager turen rundt i stafetten.

Skal din virksomhed også være med til DHL stafetten til sommer, og mangler du løbetøj med jeres firmalogo på? Det kan vi hjælpe dig med!

DHL stafetten er et af de største motionsløb med intet mindre end 200.000 årlige deltagere. Løbet afvikles i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Sønderjylland. Hvis du og dine kollegaer skal deltage, så er løbetøj med jeres firmas logo den oplagte mulighed for at vise holdånd og firmaprofil.

Vi hjælper dig hele vejen

Hvis du søger sportstøj med jeres firmas navn og logo på, så kan du trygt overlade opgaven til os. Vi tilbyder gratis rådgivning og står altid klar til at hjælpe dig bedst gennem processen. Inden tøjet går i tryk, får du mulighed for at se en visuel prototype af det endelige resultat. På den måde sikrer vi, at dine forventninger bliver opfyldt.

Du vælger dit løbetøj

Se blandt vores forskellige muligheder i vores løbetøjs kategori og find det helt rigtige for dig og dine kollegaer.

Du uploader dit firmas logo

Når du tjekker ud, så har du mulighed for at uploade dit firmas logo og så klarer vi resten.

Vi leverer løbetøjet

I får jeres valgte løbetøj leveret til jer, så I er klar til at kunne deltage i DHL stafetten!

Se her vores udvalg af løbetøj

Vores udvalg af forskelligt løbetøj kommer fra gode tøj leverandører som Craft, Tee Jays og ID Identity. Hvis der ikke er noget for dig af de følgende, så kan du tage et kig på vores løbetøjs kategori for det helt rigtige fit til din virksomhed og kollegaer.

Vi har alt fra t-shirts og shorts til jakker og veste. Vi har et hav af valgmuligheder, som kan give dig en behagelig oplevelse, når det er du tager turen rundt i stafetten med dine kollegaer.

Se hele vores udvalg her

Kontakt os for mere information

Julie Lund Hansen på telefon (+45) 7030 2386
eller på email julie@y-design.dk