Skip to main content

Skærebræt og Grøntsagskniv fra Global

Fra 400 kr.

Skærebræt Plastik Sort 26,5 x 16 x 1,3 CM

Globals pæne og stilfulde skærebrætter fås i to størrelser. De er lavet af fødevaregodkendt plast, som gør skærebrætterne skånsomme mod knivenes kant og nemme at holde rene. Skærebrætterne absorberer heller ikke nogen lugt. De praktiske skafter er lavet af forniklet stål for at bevare højglansen.

Grøntsagskniv 14 cm

Grøntsagskniven er en effektiv kniv. Bladet er næsten rektangulært, hvilket gør, at du kan skære hele vejen igennem råvaren uden at skubbe eller trække i kniven. Knivmodellen er perfekt, når du skal have god kontrol over dit snit, for eksempel ved intens hakning eller når du vil undgå at skære ned i roden af ​​et løg eller en rodfrugt.

Læs mere om produktet her
Pris pr. enhed ekskl. moms
000 DKK
Varenummer (SKU): GP-1 Kategorier: , ,

Har du brug for hjælp?

Vi står klar på telefonen +45 7030 2386 fra mandag til fredag imellem 8.00 og 16.00.

Du kan altid også skrive til os på kontakt@y-design.dk.

Køb med det samme

Med en avanceret prisberegner, kan du ud udregne prisen på profiltøj, arbejdstøj og reklameartikler med logo

Ekstra mil

Service går aldrig af mode og vi går langt for at sikre os at vores kunder er tilfredse.

Fri fragt

Gratis fragt ved ordrer over kr. 7500,00 på brofaste øer, ved online bestilling.

Prismatch

Vi matcher prisen på en identisk vare.

Beskrivelse

VEDLIGEHOLDELSE AF GLOBALKNIVE

En fabriksny Globalkniv er ekstremt skarp. Præcis så skarp, som du ønsker, at en køkkenkniv skal være. Men for at din kniv kan fortsætte med at præstere på samme niveau, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

RENGØRING

Sørg altid for at vaske din kniv op. Vask kniven op i hånden med vand og lidt opvaskemiddel, så snart du er færdig med at bruge den, og tør den med et viskestykke. Du må aldrig vaske en Globalkniv i opvaskemaskinen – det har hverken kniven eller maskinen godt af. Opvaskemaskinens kurve kan blive ødelagt, og opvaskemidlet kan forårsage rust på kniven.

UNDERLAG

Brug et underlag, der er skånsomt mod kniven, f.eks. Globals skærebrætter af træ, plast eller sukkerrør. Det er vigtigt, at underlaget er blødt. Hvis skærebrættet er hårdere end kniven, vil kniven tage skade.

SLITAGE

Prøv at undgå at slide knivsæggen unødigt. Brug bagsiden af kniven, når du skraber skærebrættet rent, så æggen ikke bliver sløv. Undgå også at skære i frosne råvarer eller hårde knogler.

OPBEVARING

Globalknive bør ikke ligge og gnide mod hinanden i bestikskuffen. Det bedste er at opbevare dem i en knivtaske, en knivblok eller på en magnetliste. Hvis du bruger en magnetliste, skal du placere kniven på listen med ryggen først for at undgå skader.

VEDLIGEHOLDELSE

For at opretholde en skarp æg er det nødvendigt at skærpe kniven med jævne mellemrum. Hold din Globalkniv i god stand ved at trække den hen over et strygestål eller igennem en vådsliber en gang eller to om måneden. Hvis kniven ikke bliver skarp nok med strygestålet eller vådsliberen, er det nødvendigt at omslibe kniven. Du kan vælge at gøre det selv med en slibesten eller aflevere kniven hos en erfaren sliber. Husk, at japanske knive skal have en vinkel på 10-15 grader.

Hit enter to search or ESC to close