Firma jakker med tryk eller brodering

Når du skal vælge hvorvidt din firmajakke skal være med eller uden tryk eller brodering, er det vigtigt at se på hvad jakkens funktion er, og hvad den skal kunne holde til. Derfor har vi naturligvis sørget for jakker med tryk i forskelligt materiale, tykkelse og kvalitet, så vi altid har en firmajakke, som kan leve op til dine krav.

Vi har blandt andet: softshell jakker, veste, fleece, vinterjakker og dunjakker, som alle kan bruges i forskellige situationer. Alle vores firmajakker kan skræddersyes med dit logo, så det passer til dine behov.

Hernæst er det blot om at vælge om dit firmalogo på jakken skal broderes eller trykkes på, eller om jakken skal være uden tryk. Vi hjælper dig naturligvis gerne i denne proces, så du får en firma jakke, som du bliver glad for.

Softshell jakker med logo

Skal du ud og have en softshell jakke som firmajakke, så kommer nedenunder vores anbefaling.

Jakke katalog forside

Jakker med logo katalog

Vi har samlet vores mest solgte jakker med logo i et firmajakke katalog, som du kan åbne og bladre i. Har du brug for at få en pdf , så kan du bare kontakte os på denne mail kontakt@y-design.dk

Jakker med logo brands

Y-design har et bredt sortiment inden for jakker med logo, så dine ansatte kan holde varmen, og samtidig give reklame til din virksomhed. En jakke med logo kan med rette være en del af markedsføringen og profileringen af din virksomhed. Det kan det, fordi at en jakke med firmalogo – hvad end det er tryk eller broderi – giver din virksomhed et ensartet look, og kan den vej give reklame udadtil.

Vi sælger flest firma jakker med logo fra disse brands:

Vælg imellem vores store udvalg i firma jakker med logo

Her kan du bladre blandt alle vores firmajakker

polo fra teejay med y-design logo

Tilmeld nyhedsbrev