Påskegaver 2021 – Påskegaven til dine ansatte eller kunder

Påskeæg, påskepynt eller andre påskegaver bliver værdsat af alle modtagere, og vi har den rigtige påskegave om det er til dine kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Se alle vores påskegaver

Påskegaver med logo

Profilér din virksomhed med en påskegave med logo, tekst eller slogan. Tænker du på at gøre lidt ekstra for dine kunder, bestyrelse eller ansatte i påsken, er en påskegave med logo en god idé.

Vi har et stort udvalg af påskeæg, chokoladeæg og påskepynt i alle prisgrupper, så der er helt sikkert en løsning, som du vil blive stolt af at aflevere, plus du vil få en rigtig god profilering med en logopåskegave.

Hvis du overvejer en påskegave med logo, så kontakt os her, så finder vi sammen påskegaven, der passer til dine behov, så din virksomhed bliver profileret på den bedst mulige måde. Med din viden omkring jeres virksomhed, og vores erfaring inden for grafisk design, kreativitet og produkter, er vi sikre på, at vi i fællesskab kan finde en masse påskegaveidéer, der kan bruges som påskegave til ansatte, kunder, forretningsforbindelser m.m.

Skal din næste påskegave være økologisk?

Så har vi et bredt udvalg, der kan sørge for netop dette. Heriblandt vil du finde dragerede nødder, langtidskogt lakrids, gourmetchokolade og mere, som dine ansatte, kunder eller andre uden tvivl vil sætte stor pris på.

Når du vælger en økologisk påskegave er du sikker på, at den er fremstillet af råvarer i kompromisløs kvalitet, som kan nydes med god samvittighed. På trods af den høje kvalitet er der dog gaver at finde i alle prisgrupper, så alle kan nyde specialiteterne.

Se alle vores økologiske påskegaver
Scroll på siden eller giv hoptimisten et tryk på hovedet og se, hvor hoppende glad den bliver!
Find dig en Hoptimist

Mangler du en firma påskegave til dine medarbejdere eller kunder?

Så kan du i samarbejde med os finde påskegaven, som du synes smager godt, ser flot ud og passer til den økonomiske ramme du har. Vi har et stort udvalg af påskegaver, der passer til enhver smag, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde de helt rigtige påskegaver til dine ansatte, kunder osv.

Om du er til et klassisk påskeæg, en kurv fyldt med chokolade, vin, lakrids påskeæg fra Johan Bülow, summerbird påskeæg, påskepynt eller en helt anden påskegave, kan du finde inspiration i vores påskesortiment. Har du specifikke påskegaver ønsker du ikke kunne finde, kontakt os endelig så vi kan lave et specialoplæg til dig.

Kontakt os på 7030 2386 eller skriv til kontakt@y-design.dk