KOLDING PAKKEN - Lad medarbejderen vælge sin egen skattefrie oplevelse.

Kolding pakken er et nyt koncept, der giver virksomheder en ny mulighed for at give en gave til deres medarbejdere. Kolding Pakken støtter lokalt og medarbejderne vælger selv deres næste oplevelse til lokale restauranter, museer, teatre, sportsevents m.fl.

Muligheden er opstået i forbindelse med at Folketinget har vedtaget en ekstraordinær lov om skattefrihed for arbejdsgiverbetalt gavekort op til 1.200 kr. Gavekortet kan bruges til køb i oplevelsesindustrien f.eks. restaurationsydelser, forlystelsesydelser, herunder teatre, museer, sport events m.fl.

Efter et år med mange Corona restriktioner og nedlukning af byens restauranter, museer og andre forlystelser ser det ud til, at der er lysere tider på vej for en række meget hårdt prøvede brancher.

Hos Y-design har vi i samarbejde med en række lokale virksomheder, udviklet ”Kolding Pakken” i tre prisgrupper, 400 kr. 800 kr. og 1.200 kr.

Du vælger Kolding pakke

Vælg en Kolding pakke og køb her på siden, eller kontakt os på 2614 1591 eller leif@y-design.dk

De ansatte vælger oplevelse

Du modtager et link samt et sæt af koder, som I skal bruge til at vælge oplevelse.

Vi leverer oplevelserne

De valgte oplevelser bliver leveret til jeres virksomhed, så de kan blive delt ud til medarbejderne.

BOX 01

Indeholder

I Box 1 får du mulighed for at vælge 3 gavekort, hver til en værdi af 400 kr. Du kan vælge enten at få fordelt de 1200 kr. ud på 3 forskellige attraktioner eller du kan vælge det samme gavekort 3 gange. På den måde får du mulighed for at prøve lidt forskelligt eller du kan vælge at invitere hele familien samme sted hen, eller blot benytte dig mange gange af yndlingsstedet.

Pr. stk. kr. 1.200,-
Se produktet

BOX 02

Indeholder

I Box 2 får du mulighed for at vælge 2 gavekort, hver til en værdi af 400 kr. Du kan vælge enten at få fordelt de 800 kr. ud på 2 forskellige attraktioner eller du kan vælge det samme gavekort 2 gange. På den måde får du mulighed for at prøve lidt forskelligt eller du kan vælge at invitere hele familien samme sted hen, eller blot benytte dig mange gange af yndlingsstedet.

Pr. stk. kr. 800,-
Se produktet

BOX 03

Indeholder

I Box 3 får du mulighed for at vælge 1 gavekort, til en værdi af 400 kr. Du kan vælge mellem flere forskellige steder så der vil forhåbentligt altid være noget der falder i din smag på den ene eller den anden måde. Måske det er tid til at prøve noget nyt eller man kan holde sig til det man kender.

Pr. stk. kr. 400,-
Se produktet

Kontakt

Leif Antonsen på telefon 2614 1591
eller på email leif@y-design.dk