Lad medarbejderen vælge årets firmajulegave

Over 300 firmajulegaver samlet i 6 forskellige prisgrupper.

Må vi derfor foreslå Y-designs VALGGAVESHOP. Vi har gjort det nemt for dig, og lavet en valggaveshop, så alle med garanti bliver glade. Hvad enten i er 20 eller 1000 så kan i få vores skræddersyet valgshop til alle jeres medarbejdere. I kan enten vælge vores standardshop med 30-35 gaver i hver priskategori, eller i kan udvælge de produkter i synes jeres medarbejdere skal have valget imellem.

Valggaveshop til 250 kr - billede af bits salatskåle

Gaver til 250 kr. ekskl. moms
Vælg mellem 25-30 gaver
Vejl. salgspris op til kr. 698,00

Se 250 Kr's Gaver

Gaver til 350 kr. ekskl. moms
Vælg mellem 25-30 gaver
Vejl. salgspris op til kr. 800,00

Se 350 Kr's Gaver

Gaver til 400 kr. ekskl. moms
Vælg mellem 35-40 gaver
Vejl. salgspris op til kr. 1865,00

Se 400 Kr's Gaver
Georg Jensen Damask tappe, plaid

Gaver til 560 kr. ekskl. moms
Vælg mellem 25-30 gaver
Vejl. salgspris op til kr. 1699,00

Se 560 Kr's Gaver

Gaver til 640 kr. ekskl. moms
Vælg mellem 25-30 gaver
Vejl. salgspris op til kr. 1999,00

Se 640 Kr's Gaver

Gaver til 880 kr. ekskl. moms
Vælg mellem 25-30 gaver
Vejl. salgspris op til kr. 2790,00

Se 880 Kr's Gaver

Vælg gaveshop

Vælg en standard gaveshop eller kontakt os og få designet en unik gaveshop, hvor du selv bestemmer hvilke firmajulegaver jeres gaveshop skal indeholde.

Valgte gaver

Efter den valgte deadline er overskredet, modtager du en oversigt over valgte firmajulegaver, så du kan se hvilke gaver medarbejderne har valgt.

De ansatte vælger firmajulegave

Du modtager et link og koder, som I skal bruge til at vælge årets firmajulegave.

Levering

De valgte firmajulegaver bliver leveret til jeres virksomhed.

Julegaven alle bliver glade for

Det er rigtig svært at vælge hvilken julegave man skal købe til sine ansatte. Der er både tykke og tynde, høje og lave, kvinder og mænd, og en helt masse andet at tage højde for, når den perfekte gave skal findes. En opgørelse fra dba.dk viser faktisk, at antallet af varer til salg inden for typiske julegavekategorier er næsten fordoblet fra 9262 varer 23. og 24. december til 18.118 varer de to efterfølgende juledage. Det er en stigning på 96 procent. Det er jo et klart udtryk for at mange ikke kan bruge den julegave de har fået, og derfor forsøger at sælge den igen. Det er jo et senarie man helst ikke vil ende i, da julegaven jo er ment som en tak for din gode indsats og påskønnelse til medarbejderen.

Hvad du ønsker skal du få

Hos os er du altid sikker på kyndig vejledning. Vi har de helt store brands og flere års erfaring i at udvælge de helt rigtige julegaver til dine medarbejderne. Hvis du har et helt specielt ønske, vil vi gå gennem ild og vand for at opfylde det. Vi hjælper dig igennem hele processen og gør det nemt for dig. Du skal sådan set blot informere os om antal medarbejdere, hvornår du vil have shoppen åben, og hvornår du vil have leveret. Så laver vi koder til alle dine medarbejdere og gør det hele klar til den aftalte dato. Nemt for dig, og alle medarbejderne er glade for julegaven, de jo selv har valgt.

Firmajulegaver skat

Hvis du vil undgå at dine ansatte skal betale skat af de firmagaver du giver dem, er det vigtigt at kende reglerne. Alle priser nedenunder er inkl. Moms. Skat har lavet nogle regler specielt for firmajulegaver, som du kan læse alt om på skat’s hjemmesidehttp://www.skat.dk/SKAT.aspx?.

Skatteregler for firmajulegaver

På et år må der højest gives for 1.100 kr. I firmagaver. Hvis du ikke giver andre firmagaver i løbet af året ud over firmajulegaven, så du give en firmajulegave til 1.100 kr. Hvis du derimod giver andre firmagaver i løbet af året, så er grænsen på 800 kr. Som du altid kan give, uden at dine ansatte bliver beskattet.

Kontanter som firmajulegave

Hvis du vælger at give kontanter eller gavekort som kan veksles til kontanter, skal der altid betales skat, uanset beløbet størrelse.

Valggaveshop som firmajulegaver

Der må godt gives et gavekort til en valggaveshop, hvis følgende ting er opfyldt.

  • Værdien overskrider ikke skats regler
  • Det kan ikke byttes til kontanter
  • Gaverne vælges fra en ”liste”
firmajulegaver og firmagaver skatteregler

Billedet er et udpluk fra SKAT’s hjemmeside, som reglerne er for firmajulegaver 2017.

Mangler du sparring til valg af Firmajulegaver?

Lad os tale om, hvad der skal til, så du får glade medarbejdere!