Wally and Whiz logo
Wally & Whiz stemningsbillede

Fakta

Produkter:
Gourmet vingummi

Hjemsted:
Østerbro, København

Grundlagt:
2015

Wally and Whiz

Wally and Whiz byder på gourmet vingummi af højeste kvalitet, hvor kun det bedste er godt nok. For at tilbyde deres kunder den ypperste smagsoplevelse, er alle vingummier håndlavet i Danmark. Hele vejen igennem fremstilles vingummierne med passion og omhu. Resultatet er en vingummi som ingen anden.

Historien, kort fortalt

WALLY and WHIZ startede i en lille lejlighed på Østerbro i København tilbage i 2015, hvor Kristian Them Hansen skabte den første vingummi fra WALLY and WHIZ. Fundamentet for WALLY and WHIZ var (og er stadig idag) en brændende kærlighed til vingummi, men samtidig en anerkendelse af at kvaliteten af de fleste vingummier ikke lod produktet komme til sin fulde ret.

Den tidlige start på Østerbro bød på en lejlighed fyldt med store sække med sukker, stivelser og andre ingredienser. En naturlig association til en troldmands (“Whizard”) værksted var synlig, og blev hurtigt associationen til deres høje niveauet af håndværk.

Læs mere på deres hjemmeside.

Hos Y-design fører vi Wally and Whiz fordi, at kvaliteten er i top, og deres varer kan indtages med smadder god samvittighed. Alle deres produkter er nemlig glutenfri, laktosefri, uden animalske tilsætninger, og derved veganske, og samtidigt uden kunstige farver og smage – det er da lækkert.

Lidt udvalgte godter