Summerbird - skaber oekologisk luksus chokolade med unikke smagsoplevelser.
En bunke Summerbird Organic

Fakta

Produkter:
Chokoladeæg, flødeboller, lakrids, gaveæsker, nødder

Hjemsted:
Assens, Syddanmark

Grundlagt:
1986

Summerbird chokolade

Summerbird chokolade er på få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden. Det skyldes den kompromisløse tilgang til råvarer, den nænsomme forarbejdning, de innovative smagskombinationer samt den æstetiske emballage. Kombinationen af den bedste råmarcipan, baseret på spanske Valenciamandler, og deres cru chokolader, udviklet i samarbejde med Valrhona, giver en helt igennem fantastisk smagsoplevelse. De gør kompleksitet enkel.

Historien, kort fortalt

De kom på markedet i 1988 og har således mange års erfaring på deres område. Firmaet blev grundlagt af Lene og Sven Grønlykke samt deres søn Mikael. Mikael var inspireret af sine forældre til at blive kok og konditor, og det var faktisk en forespørgsel på en småkage, som var afsæt for de fantastiske smagsoplevelser, vi kender i dag. Deres chokolade er flere gange blevet hædret i Danmark, såvel som i udlandet, som noget af det bedste på markedet. Det hele startede småt, men igennem årene har de vokset sig op til det velkendte brand, de er i dag.

Læs mere på deres hjemmeside.

Virksomheden står bag produkter til alle årstiderne. Du finder både chokoladeæg, mandler, lakrids, flødeboller, gaveæsker og marcipan i sortimentet. Hos Y-Design, kan du lige nu finde et lækkert udvalg af deres påskesortiment i vores lækre påskekatalog og på den tilhørende påskewebshop.

Køb økologiske firmagaver

Skal du forkæle dine medarbejdere, forsøde dine kunders tilstedeværelse eller bare give en nær person en gave? Hos Y-Design kan vi tilbyde unikke gaver fra Summerbird chokolade. Vi har valgt at forhandle produkter fra dem, fordi vi ved, at deres kvalitet er i top, og den passion og håndværk der er lagt i deres produkter er noget ud over det sædvanlige.

Så skal du give en flot personlig gave til chokoladeelskeren, så køb et af vores super lækre produkter fra Summerbird her på vores webshop.

Lidt udvalgte godter