Summerbird - skaber oekologisk luksus chokolade med unikke smagsoplevelser.

Summerbird chokolade

Summerbird chokolade er på få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden. Det skyldes den kompromisløse tilgang til råvarer, den nænsomme forarbejdning, de innovative smagskombinationer samt den æstetiske emballage. Kombinationen af den bedste råmarcipan, baseret på spanske Valenciamandler samt vores egne cru chokolader, udviklet i samarbejde med Valrhona, giver en helt igennem fantastisk smagsoplevelse. Summerbird chokolade gør kompleksitet enkel.

Summerbird kom på markedet i 1988 og har således mange års erfaring på sit område og smagen er flere gange blevet hædret i Danmark, såvel som i Danmark, for at være noget af det bedste chokolade, på markedet. Det hele startede småt, men igennem årene, har Summerbird, vokset sig større og større til det som de er i dag.

Summerbird står bag produkter til alle årstiderne og du finder både chokoladeæg, mandler, lakrids, flødeboller, gaveæsker og marcipan i sortimentet. Hos Y-Design, kan du finde lige nu finde et lækkert udvalg af Summerbirds påskesortiment i vores lækre påskekatalog og på den tilhørende påskewebshop.

Køb økologiske firmagaver fra Summerbird chokolade hos Y-Design

Skal du forkæle dine medarbejdere eller bare give en nær person en gave? Hos Y-Design kan vi tilbyde unikke gaver fra Summerbird chokolade. Vi har valgt at forhandle produkter fra Summerbird chokolade da vi ved at deres kvalitet er i top, og den passion og håndværk der er lagt i deres produkter er noget ud over det sædvanlige.

Så skal du give en flot personlig gave til chokolade elskeren, så køb et af vores super lækre produkter fra Summerbird chokolade her på vores webshop.

Produkter
Chokoladeæg, flødeboller, lakrids, gaveæsker, nødder
Hjemsted
Assens, Syddanmark
Grundlagt
1986