Skagerak logo
Skagerak stemningsbillede med opsatte skåle og skærebræt

Fakta

Produkter:
Brugshåndværk, møbler

Hjemsted:
Aalborg, Nordjylland

Grundlagt:
1976

Skagerak

Skagerak har bygget langtidsholdbare møbler og brugshåndværk i mere end 40 år med et moderne, nordisk touch – og vi mener virkelig langtidsholdbare.

Alle deres produkter er ment til at holde på tværs af generationer og er designet med et tidsløst udtryk og med materialer af den højeste kvalitet. De lægger en stolthed i deres bænke, taburetter, skærebræt med mere, og det er bland andet derfor, at vi i Y-design vælger at føre deres produkter. Hos Skagerakt lever klassikere sammen med splinter nye designs som endnu ikke har skrevet historie selv.

Skagerak opbygger langvarige og ærlige forhold med deres designere, ansatte og leverandører, fordi de ved, at god kvalitet kommer fra gode partnerskaber. Det kan tydeligt ses i deres designkollaborationer med flere end 30 internationale og danske designere, og alle deler en vision om solidt og meningsfyldt design.

Skagerak støtter også op omkring ansvarlig træbrug og skovforvaltning, og tilslutter sig for eksempel Forest Stewardship Council ved at højne tallet af FSCTM-certificeret træ i deres produktioner, så der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan reproducere – og så skovlivet og lokalområdet kan bestå. Du kan altså have samvittigheden i orden, med produkter fra Skagerak.

Lidt udvalgte varer