Simply Chocolate - kendt for deres simple udtryk og fantastiske smagsoplevelser i skaeve indpakninger med humor i stor prioritet

Fakta

Produkter:
Chokoladebarer, chokoladeæg, is, sticks

Hjemsted:
Hvidovre, Hovedstaden

Grundlagt:
2010

Simply Chocolate

Simply Chocolate har hjemme i København. Der er det ganske vist for koldt til at gro kakaobønner – men det er varmt nok til at have en kærlighed til lækkert chokolade. København er en gammel by, med en god konstant puls og masser af plads til at nyde en ny lækker form for chokolade. Siden Simply Chocolate begyndte i 2011, har masser af mennesker delt deres passion. Ikke bare fordi de gør som de gør, men også på grund af den måde de gør det på.

Hvordan gjorde de det? Hemmeligheden var blot at tilføje et nyt strejf til det traditionelle, og pludseligt havde man det bedste fra to verdener. Nyt Nordisk urbant gourmetchokolade i et smukt ægteskab med gamle produktionsværdier for håndlavede godter. Det bliver umuligt bedre.

De hedder Simply Chocolate fordi, det ikke skal være kompliceret. De laver chokolader som smager godt. De stiler efter at lave produkter, som ikke kun behager dine smagsløg, men som din krop også vil elske, og derfor benytter de sig ikke af ting som unaturlige farver og tilsætningsstoffer. Livet er simpelthen for kort til den slags.

Læs mere om dem på deres hjemmeside.

Y-Design har et lækkert udvalg af Simply Chocolates påskekollektion i vores sortiment, som vi synes du skulle kaste dig over. Du vil elske det og kommer ikke til at fortryde. Det venter bare på at finde hjem til din virksomhed.

Du kan finde nogle af vores påskevarer i vores butik.

Med Simply Chocolate får du en kombination af humor og vaskeægte godt håndværk i ét, da de både går meget op i at opretholde fantastisk kvalitet, men samtidig vil supplere med sjove kommentarer som putter smil på folks ansigter. Ingredienserne er naturlige, og det er altid håndlavet af chokolademagere med mange års erfaring.

Kan vi hjælpe dig?

Tag kontakt til os, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte firmagave, kundegave eller hvad du ellers leder efter.