SACKit logo
SACKit stemningsbillede med udendørs møbler

Fakta

Produkter:
Livstilsprodukter, højtalere, sækkestole

Hjemsted:
Aalborg, Nordjylland

Grundlagt:
2012

SACKit

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis. De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

De producerer funktionelle livsstilsprodukter, som passer til det moderne, aktive liv. De lader sig ikke begrænse af en produktkategori, og de efterstræber at kunne møde forbrugernes behov for tidssvarende og funktionelle livsstilsprodukter.

SACKit arbejder ud fra den ultimative kvalitetstest: De sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Lidt udvalgte varer