Markberg logo
Markberg taske

Fakta

Produkter:
Tasker

Hjemsted:
Løsning, Østjylland

Må vi foreslå…

Markberg

Markberg repræsenterer simpliciteten ved rent, Skandinavisk design mikset med unikke detaljer. Funktionalitet såvel som håndlavede detaljer er nøglekomponenter i deres design. Deres produkter er ofte blevet gennemvasket og givet forskellige behandlinger for at tilføje et blødt vintage look.

Markberg produkter er lavet med ægte læder fra de dygtigste fabrikanter rundt omkring i verden. Som de siger: Læder af høj kvalitet er som god vin – det bliver kun bedre med tiden.

Historien, kort fortalt

“Markberg” er titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed til at kreere, til at gøre en forskel og til hinanden. Brand-navnet er en kobling af grundlæggernes navne: Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK) – et par både professionelt og privat. Sammen har de gjort Markberg til det brand, som det er i dag.

Læs mere på deres hjemmeside.

De tror på høj kvalitet, og laver ting, som vil blive hos dig gennem mange år. Smukke ting, som du ikke bare smider væk. Alle Markberg-varer har et nutidigt look og gennemtænkte, funktionelle detaljer. Du ender måske med at forelske dig i en taskes design, men det er funktionaliteten som får kærligheden til at brænde længe.

De går aldrig på kompromis, og derfor har vi valgt at føre deres varer hos Y-design.

Lidt udvalgte varer