Lakrids by Johan Bülow - Dansk klassiker med kvalitet i topklasse af gourmet lakrids. Glutenfri produkter.

Fakta

Produkter:
Lakrids, chokoladeovertrukket, økologisk

Hjemsted:
Svaneke, Bornholm

Grundlagt:
2007

Må vi foreslå…

Lakrids by Johan Bülow

Lakrids by Johan Bülow er lækker lakrids og lakrids med chokolade. Det er en helt ny og innovativ smag indenfor lakridser, som sjældent er set og så er det godt dansk håndværk, leveret lige til dine smagsløg. Manden bag hedder Johan, og han havde en mission, da han startede i 2007.

Historien, kort fortalt

Han var blevet opdraget af sin mor til at skulle skabe noget selv. Ikke kun noget han kunne leve af. Det skulle være noget skabt med hjertet. For Johan var der ingen tvivl. Han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Ikke kun i forhold til slik, men også når det gjaldt mad, bagværk, øl – kort sagt alt, hvor det fine krydderi kunne komme til sin ret. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse, hverken mere eller mindre. Johan ville selv stå ved gryden, så folket kunne se det ske. Så kunne de dufte, smage og opleve trylleriet, når lakridsroden blev forenet med udsøgte ingredienser og gå helt i sort af fryd. Således begyndte rejsen mod det, som skulle blive til verdens første og eneste lakridskogeri af sin art.

Læs mere på hjemmesiden

I dag er Lakrids by Johan Bülow blevet så stærkt et brand, at man har været nødt til at flytte til større lokaler på Sjælland. Du kan finde Lakrids by Johan Bülow i Y-Designs sortiment og på vores påskeshop, hvor der er massevis af lækre påskeæg af brandsne EASTER 2017 og EGG 2017, du vil elske dem!

Køb firmagaver fra Johan Bülow
– de er skabt med hjertet

Skal du forkæle dine medarbejdere, forsøde tilstedeværelsen for dine kunder eller bare give en speciel person en gave? Hos Y-Design kan vi tilbyde flotte gaver fra Johan Bülow. Vi har valgt at forhandle produkter fra Johan Bülow, da vi ved, at kvaliteten er i top, og den energi og håndværk der er lagt i produktet er ud over det sædvanlige.

Så skal du give en personlig gave til lakridselskeren, så køb et af vores udsøgt lækre produkter fra Johan Bülow her på shoppen.

Lidt udvalgte godter

  • Kalaha Selection Box

    Fra 195,00 DKK205,00 DKK Se produktet
  • A Small
  • C Small