Lakrids by Johan Bülow - Dansk klassiker med kvalitet i topklasse af gourmet lakrids. Glutenfri produkter.

Lakrids by Johan Bülow

Lakrids by Johan Bülow er lækker lakrids og lakrids med chokolade. Det er en helt ny og innovativ smag indenfor lakridser, som sjældent er set og så er det godt dansk håndværk, leveret lige til dine smagsløg. Manden bag, hedder Johan og han havde en mission da han startede i 2007.

Af sin mor var han blevet opdraget til at skulle skabe noget selv. Ikke kun noget, han kunne leve af. Det skulle være noget skabt med hjertet. For Johan var der ingen tvivl. Han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Ikke bare når det kom an på slik, men også når det gjaldt mad, bagværk, øl – kort sagt alt, hvor det fine krydderi kunne komme til sin ret. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse. Hverken mere eller mindre. Johan ville selv stå ved gryden, så folket kunne se det ske. Så de kunne dufte, smage og opleve trylleriet, når lakridsroden blev forenet med udsøgte ingredienser og gå helt i sort af fryd. Således begyndte rejsen mod det, som skulle blive til verdens første og eneste lakridskogeri af sin art.

Det hele startede i Svaneke på Bornholm, med mange problemer og i dag er Lakrids by Johan Bülow, blevet så stærkt et brand at man har været nødt til at rykke i større lokaler på Sjælland. Du kan finde Lakrids by Johan Bülow i Y-Designs sortiment på vores påskeshop, hvor der er massevis af lækre påskeæg af brandsne EASTER 2017 og EGG 2017, du vil elske dem!

Køb firmagaver fra Johan Bülow der er skabt fra hjertet

Skal du forkæle dine medarbejdere eller bare give en speciel person en gave? Hos Y-Design kan vi tilbyde flotte gaver fra Johan Bülow. Vi har valgt at forhandle produkter fra Johan Bülow da vi ved at kvaliteten er i top, og den energi og håndværk der er lagt i produktet er ud over det sædvanlige.
Så skal du give en personlig gave til lakrids elskeren, så køb et af vores udsøgt lækre produkter fra Johan Bülow her på shoppen.

Produkter
Lakrids, chokoladeovertrukket, økologisk
Hjemsted
Svaneke, Bornholm
Grundlagt
2007