Kjaramjel Fabrikken - fantastisk gaveide til kundegaver eller firmagaver. Slik der giver en forskel.

Fakta

Produkter:
Chokolade, karamel

Hjemsted:
Kolding, Syddanmark

Grundlagt:
1997

Kjaramjel Fabrjkken

Kjaramjel Fabrjkken er “the good old days” i England kombineret med noget nyt og moderne. De laver karameller der oser af old school. Hver af deres mange varianter er pakket ind i sit eget unikke retro design, der gør at man ikke kun får en feel good smagsoplevelse, men også en oplevelse allerede når man står med produktet i hånden. Man får nærmest et flashback tilbage til gamle tider, inden man overhovedet sætter tænderne i de lækre konfekture. En smagfuld rejse fra start til slut.

Kjaramjel Fabrjkken er endnu et lækkert brand fra PR Chokolade. PR Chokolade blev stiftet i 1997. Deres filosofi har fra starten af været kun at bruge de bedste råvarer fra hele verden, hvilket kommer til udtryk i hvert enkelt stykke konfekture, også det fra Kjaramjel Fabrjkken.

Kjaramjel Fabrjkken er god, gammeldags kvalitet når det er bedst

Høj kvalitet og lækre smagsoplevelser gør dem til et storslået brand. Deres godter er mere end bare karamel – de er himmelbidder. Der bliver kræset for hvert enkelt stykke, og flere varianter har været igennem op til 10 arbejdsprocesser før de rammer din mund. Y-design har et udvalg af “kjaramjeller” fra dem, som kan benyttes til kundegaver eller lidt godt til dine ansatte. Karamel er et lækkert afbræk fra den mere klassiske chokolade, og så fås det i mange lækre varianter.

Læs mere om dem på deres hjemmeside.

Du finder også deres varer i Y-Designs påskesortiment på vores webshop, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen til et bredt udvalg af påskegaver til din virksomhed eller ansatte.

Lidt udvalgte godter