Hoptimist - handler om smil og et lille overskud af energi. Hop paa opdagelse i vores glaedesfyldte univers

Fakta

Produkter:
Hoptimister, kopper, julekugler, magneter, æggeure, æggebæger, plakater, nøgleringe

Hjemsted:
Aarhus, Midtjylland

Grundlagt:
Relanceret 2009

Hoptimist

Hoptimisterne kan noget helt specielt. De kan frembringe smil, glæde og optimisme. Hoptimisten smiler til dig, og den venter spændt på din respons. Måske får den et smil tilbage, måske oven i købet et lille tryk, der sætter figuren i gang. Hoptimisten kvitterer for opmærksomheden og hopper på stedet med et overskud af energi. Helt forudsigeligt og hver evig eneste gang. Ikke et under at de er så elskede af danske folk.

Historien, kort fortalt

Hoptimisten blev relanceret i 2009, og er i dag blevet en anerkendt dims, som står i mange danske hjem og er en designklenodie på højde med blandt andet Kay Bojesen aben. Men Hoptimisten kom allerede til verden for over 60 år siden. Det var i slutningen af 1950’erne, og i det lille værksted ”Ehrenreichs Trækunst” var fantasien stor. To ting var aldrig ens. Små sølvfisk blev intarsiaindlagt i hånddrejede skåle og fade, og unika-brugskunst i træsorter fra hele verden, blev solgt fra værkstedet. Det udviklede sig til det vi i dag kender som Hoptimister.

Læs mere på deres hjemmeside.

Hoptimister findes i mange forskellige former og universer. Du kan finde alt fra fodboldhoptimister, til klovnehoptimister der skal sprede glæde til syge hospitalsbørn, til julehoptimister, påske hoptimister og uendeligt mange andre hoptimister.

Hos Y-Design har vi også søde små Hoptimister i sortimentet. Lige nu har vi en masse søde påskehoptimister i vores påskeshop, som venter på at komme hjem og hoppe på din virksomheds eller dine medarbejderes reoler, hylder, borde og hvor man nu ellers har lyst til at have dem stående.

Lidt Udvalgte Hoptimister

Scroll på siden eller giv hoptimisten et tryk på hovedet og se, hvor hoppende glad den bliver!
Find dig en Hoptimist