J. Harvest & Frost. Kvalitets skjorter og profilbeklaedning til ham eller hende der elsker top laekker kvalitet
J. Harvest & Frost Corporate Shirtmaker

Fakta

Produkter:
Blazer, skjorte, slips, sokker, tasker, slipset

Hjemsted:
Stockholm, Sverige

Må vi foreslå…

Harvest & Frost

J.Harvest & frost handler om finere arbejdstøj. Vi laver tøjet, som bringer dig fra kontoret til middagen på samme dag – og får det bedste frem i dig.

Vi er på evig jagt efter gode egenskaber og nytolkninger. Vores dedikering og passion udmønter sig i fantastiske stof-kvaliteter, perfekte snit og ´den følelse af luksus du oplever, når du har vores tøj på.

J.Harvest & Frost konceptet er opdelt i fire linier

GREEN BOW– vores klassiske kollektion. Her finder du vores ensfarvede produkter. Tidløse klassikere, som aldrig går af mode.

RED BOW – vores klassiske kollektion med et twist. Vores perfekt udførte skjorter med kontrast detaljer, der matcher enhver lejlighed.

PURPLE BOW – vores trend kollektion. Her finder du vores seneste, mest modetilpassede produkter. Denne linie er evigt skiftende for at imødekomme modens behov i dag og i morgen.

INDIGO BOW – vores vasket-og-brugt kollektion. Det er arbejderens skjorte, der synes brugt allerede. Nyd vores hyldest til fritiden.

Med vores ønske om at få dig til at føle dig godt tilpas og udstråle velvære, tilbyder vi også kvalitets blazere og tilbehør. J.Harvest & Frost – til din tjeneste.

Lidt udvalgte varer