Felius Design skaber et moderne og minimalistisk udtryk med stilrent pynt, altsammen produceret i Danmark.

FELIUS Design

FELIUS Design startede i oktober 2014, i Kolding. Det hele gik på meget få uger fra idé, til produkt, til iværksætter på fuldtid for Kristoffer Fabricius Mejer, som er stifter. Projektet startede først og fremmest fordi Kristoffer ønskede mere tid sammen med sine børn, og hele virksomheden bygger også på stærke familiære kerneværdier. Firmanavnet er et godt synonym på dette, da FELIUS er en sammentrækning af de 3 første bogstaver i hans søn Felix’ navn og de 3 sidste bogstaver i familiens mellemnavn Fabricius.

Dansk design har gennem årene tradition for høje standarder og er et kvalitetsstempel internationalt, og det er den tradition som Felius Design bygger videre på – det skal realiseres ved at forfølge visionen om at blive Europas førende designvirksomhed indenfor tidløse designs til højtider og mærkedage.

Felius har et bredt udvalg af flotte stilrene stager, vaser, hængende og stående pynt og pynt specifikt til de danske højtider, i nordisk design. Flere af disse produkter, finder du i Y-Designs sortiment, som blot venter på at komme ud til din virksomhed.

Produkter
Lysestager, vaser, hængende pynt, stående pynt
Hjemsted
Kolding, Syddanmark
Grundlagt
2014