Felius Design skaber et moderne og minimalistisk udtryk med stilrent pynt, altsammen produceret i Danmark.

Fakta

Produkter:
Lysestager, vaser, hængende pynt, stående pynt

Hjemsted:
Kolding, Syddanmark

Grundlagt:
2014

FELIUS Design

FELIUS Design startede i oktober 2014, i Kolding. Det hele gik på meget få uger fra idé, til produkt, til iværksætter på fuldtid for Kristoffer Fabricius Mejer, som er stifter. Projektet startede først og fremmest fordi Kristoffer ønskede mere tid sammen med sine børn, og hele virksomheden bygger også på stærke familiære kerneværdier. Firmanavnet er et godt synonym på dette, da FELIUS er en sammentrækning af de 3 første bogstaver i hans søn Felix’ navn og de 3 sidste bogstaver i familiens mellemnavn Fabricius.

Dansk design har gennem årene tradition for høje standarder og er et kvalitetsstempel internationalt, og det er den tradition som Felius Design bygger videre på – det skal realiseres ved at forfølge visionen om at blive Europas førende designvirksomhed indenfor tidløse designs til højtider og mærkedage.

Essensen af FELIUS Design er og har fra starten været at skabe et bæredygtigt designbrand, ved at gøre op med den køb-og-smid-væk kultur der hersker i dag – især omkring højtiderne. Værdien og bæredygtigheden bliver skabt i de stilrene og tidløse designs, der medvirker til at man kan genbruge produkterne år efter år. Kollektionerne indeholder derfor tidløse og stilrene designs til årets højtider og mærkedage – Designs der naturligt kan matches med hjemmets øvrige interiør. Produkterne kommer i eksklusive æsker og emballage, der gør at man genanvender og passer bedre på produktet, som dermed i sidste ende er med til at skåne miljøet.

Felius har et bredt udvalg af flotte stilrene stager, vaser, hængende og stående pynt og pynt specifikt til de danske højtider, i nordisk design. Flere af disse produkter, finder du i Y-Designs sortiment, som blot venter på at komme ud til din virksomhed.

Kan vi hjælpe dig?

Tag kontakt til os, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte firmagave, kundegave eller hvad du ellers leder efter.