Cocoture - skaber kvalitets Chokolade og laekkerier til firmagaver og kundegaver
Cocoture kvalitets chokolade

Fakta

Produkter:
Chokolade

Hjemsted:
Kolding, Syddanmark

Grundlagt:
1997

Cocoture

Chokolade er ikke bare chokolade. Chokolade er smag, fylde og frem for alt personlighed. Det er filosofien bag Cocoture chokolade. Cocoture chokolade er af højeste kvalitet og perfekt til den søde tand. Den venter bare på at ende hos din virksomhed eller dine ansatte.

Cocoture er et brand fra PR Chokolade. PR Chokolade blev stiftet i 1997. PR Chokolades filosofi har fra starten af været kun at bruge de bedste råvarer fra hele verden, hvilket kommer til udtryk i hvert enkelt stykke chokolade, også det fra Cocoture.

Der bliver kræset for hvert enkelt stykke chokolade, og mange stykker har været igennem op til 10 arbejdsprocesser før de smelter på tungen. De forskellige fyldninger og chokolade variationer er nøje sammensat efter gamle chocolarite’ opskrifter, så du vil derfor opleve en anderledes og kompleks smagsoplevelse.

Du kan finde Cocoture i vores sortiment på Y-Designs påskegaveshop, hvor vi glæder os til at byde dig smagen af lækker fyldt chokolade fra dette lækre brand.

Kan vi hjælpe dig?

Tag kontakt til os, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte firmagave, kundegave eller hvad du ellers leder efter.