By PR Chokolade - smuk og smagsfyldt kvalitetschokolade der giver anledning til gode minder med de gode raavarer, her isaer kendt for sin utvivlsomme laekre marcipan.
By PR Chokolade varer stemningsbillede

Fakta

Produkter:
Chokoladeæg, nødder, marcipanæg, pralinéæg, dragéæg

Hjemsted:
Kolding, Syddanmark

Grundlagt:
1997

By PR Chokolade

PR Chokolade blev stiftet i 1997. Deres filosofi har fra starten af været kun at bruge de bedste råvarer fra hele verden, hvilket kommer til udtryk i deres produkter: Tradition og fornyelse uden kompromiser.

Der bliver kræset for hvert enkelt stykke chokolade, og mange varianter har været igennem op til 10 arbejdsprocesser før de smelter på din tunge. De forskellige fyldninger og chokoladevariationer er nøje sammensat efter gamle chocolarite’ opskrifter, så du vil opleve en anderledes og kompleks smagsoplevelse.

Vi har valgt altid kun at bruge de bedste råvarer. Råmaterialet vi benytter, kommer fra verdens største chokoladeproducent – Barry Callebaut Belgium. Kakaobønnerne plukkes af lokale farmere i vestafrikanske plantager. Callebaut er medlem af Cocoa Horizons Foundation, der er en organisation, som blandt andet sørger for uddannelse af farmerne samt skolegang for børnene. Callebaut er naturligvis CSR godkendt

Vores forskellige fyldninger og chokolade variationer er nøje sammensat ud fra verdens bedste chocolatiers anbefalinger. Vores grundmarcipan fremstilles ud fra en gammel hemmelig familieopskrift.

Læs mere på deres hjemmeside.

Y-Design har et bredt udvalg af By PR Chocolades produkter i vores sortiment og i vores webshop. Du kan finde alt lige fra gavekasser, chokoladeæg fyldt med marcipan, dragéæg, påskeæsker, familiekasser, flowpacks og alt hvad hjertet begærer indenfor lækker chokolade. PR Chokolade har mange underbrands, som for eksempel Lakridseriet. Vi forhandler flere af deres lækre brands, og du vil blive lige så glade for dem, som By PR Chokolade serien.